reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Luty 2015

A to mój mikolajowy prezent:-D a ginka kazała ograniczać słodycze... eh poprzestane na czytaniu przez jakiś czas :p P_20141207_191232.jpg

Załączniki

• P_20141207_191232.jpg
    P_20141207_191232.jpg
    22,1 KB · Wyświetleń: 65
reklama
Pokaz plytki jak wygladaja. To sa w takie paski. Ja nede miala kremowa kuchnie. Za tydzień juz bedzie to wam pokaże. A ty masz tez w kuchni?

Nie mowia tego w zlej wierze. Ciesza sie ze pracuje. Rodzice sa zadowoleni ze jestem i dzieci szczesliwe. Jutro beda lampiony robić

Ostatnia edycja:
An ja podziwiam osoby zajmujące się dziećmi w szkole czy przedszkolu :tak: Trzeba mieć cierpliwość i podejście bo wiadomo niektóre dzieci są trudne i ciężko dotrzeć do nich. Ja teraz ze swoim zaczynam jakieś kreatywne zabawy - planuje pierniczki na choinkę ozdabiac i może banki malować. Monia podrzucila linka do ozdób to też spróbuję.:-D Jak masz coś fajnego to podrzuc pomysł ;-)
W sumie fajnie że się o Ciebie martwią w pracy. Tyle się słyszy o pracodawcach którzy nie szanuja kobiet w ciąży.

EWka ja dużo pomysłów biore z Pana Robótki bo dużo pomysłów dla chłopaków i dziewczyn i proste a potem to już coś zobaczę gdzieś i samo idzie

Lampion ze słoika małego cekinki i gwiazdeczki dzieci przyklejają a na wieczku okręcasz rafią i jest piekna ozdoba
bałwan ze słoika od kawy w środku dzieci malują na biało, zamykasz słoik od kawy a reszte oczy nos szal na wierzchu piękne ozdobne i małopracochłonne

Lepsze to niż w zoo tfu.. znaczy gimnazjum..
Choć mam do czynienia z gimnazjalistami specjalnymi..;) więc to jest dopiero szkoła życia dla nauczyciela :p a mówią, że mamy za dobrze..zawsze wtedy zapraszam na chociaż jedną godzinę z tych osławionych czterech.. to dopiero daje prawo do wypowiadania się w temacie naszej pracy [emoji1]

An dziękuję! Jeszcze do niedawna zaraz po otwarciu oczu synek prosił o pana robotke;-) A wiesz że potrafił mi połowę szuflad oproznic i mieszał wszystko ze sobą zainspirowany tymi filmikami:-D Teraz ma fazę na gotowanie z Kucharzami albo z Kasia.

An, Zor, Koshka no to cierpliwości dla waszych pociech Wam nie braknie :-D

reklama
Do góry