reklama
Pokaz plytki jak wygladaja. To sa w takie paski. Ja nede miala kremowa kuchnie. Za tydzień juz bedzie to wam pokaże. A ty masz tez w kuchni?
Nie mowia tego w zlej wierze. Ciesza sie ze pracuje. Rodzice sa zadowoleni ze jestem i dzieci szczesliwe. Jutro beda lampiony robić
Nie mowia tego w zlej wierze. Ciesza sie ze pracuje. Rodzice sa zadowoleni ze jestem i dzieci szczesliwe. Jutro beda lampiony robić
Ostatnia edycja:
An ja podziwiam osoby zajmujące się dziećmi w szkole czy przedszkolu Trzeba mieć cierpliwość i podejście bo wiadomo niektóre dzieci są trudne i ciężko dotrzeć do nich. Ja teraz ze swoim zaczynam jakieś kreatywne zabawy - planuje pierniczki na choinkę ozdabiac i może banki malować. Monia podrzucila linka do ozdób to też spróbuję. Jak masz coś fajnego to podrzuc pomysł ;-)
W sumie fajnie że się o Ciebie martwią w pracy. Tyle się słyszy o pracodawcach którzy nie szanuja kobiet w ciąży.
W sumie fajnie że się o Ciebie martwią w pracy. Tyle się słyszy o pracodawcach którzy nie szanuja kobiet w ciąży.
EWka ja dużo pomysłów biore z Pana Robótki bo dużo pomysłów dla chłopaków i dziewczyn i proste a potem to już coś zobaczę gdzieś i samo idzie
Lampion ze słoika małego cekinki i gwiazdeczki dzieci przyklejają a na wieczku okręcasz rafią i jest piekna ozdoba
bałwan ze słoika od kawy w środku dzieci malują na biało, zamykasz słoik od kawy a reszte oczy nos szal na wierzchu piękne ozdobne i małopracochłonne
Lampion ze słoika małego cekinki i gwiazdeczki dzieci przyklejają a na wieczku okręcasz rafią i jest piekna ozdoba
bałwan ze słoika od kawy w środku dzieci malują na biało, zamykasz słoik od kawy a reszte oczy nos szal na wierzchu piękne ozdobne i małopracochłonne
ja jestem wychowawcą w przedszkolu masakraAn ja podziwiam osoby zajmujące się dziećmi w szkole czy przedszkolu
Lepsze to niż w zoo tfu.. znaczy gimnazjum..
Choć mam do czynienia z gimnazjalistami specjalnymi.. więc to jest dopiero szkoła życia dla nauczyciela a mówią, że mamy za dobrze..zawsze wtedy zapraszam na chociaż jedną godzinę z tych osławionych czterech.. to dopiero daje prawo do wypowiadania się w temacie naszej pracy [emoji1]
Choć mam do czynienia z gimnazjalistami specjalnymi.. więc to jest dopiero szkoła życia dla nauczyciela a mówią, że mamy za dobrze..zawsze wtedy zapraszam na chociaż jedną godzinę z tych osławionych czterech.. to dopiero daje prawo do wypowiadania się w temacie naszej pracy [emoji1]
An dziękuję! Jeszcze do niedawna zaraz po otwarciu oczu synek prosił o pana robotke;-) A wiesz że potrafił mi połowę szuflad oproznic i mieszał wszystko ze sobą zainspirowany tymi filmikami Teraz ma fazę na gotowanie z Kucharzami albo z Kasia.
An, Zor, Koshka no to cierpliwości dla waszych pociech Wam nie braknie
An, Zor, Koshka no to cierpliwości dla waszych pociech Wam nie braknie
reklama
Katska
Fanka BB :)
A to mój mikolajowy prezent a ginka kazała ograniczać słodycze... eh poprzestane na czytaniu przez jakiś czas Zobacz załącznik 657547
Hmm, czyżby książka z mojewypieki.com ?
Skorzystałam już z kilku przepisów z bloga :-)