reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Luty 2015

Dziewczynyyyy ratunku, Was tez tak wszystko swedzi? Ja mam dzisiaj cale ciało do krwi podrapane, normalnie oszalec mozna :( smarowanie nie pomaga, jest coraz gorzej. Nie qiem czy jakas alergia czy co, moge wypic wapno alergoplus w ciąży?

reklama
Sarna upolowana w sklepie :) akurat kauflad ja ma :) a mój ojciec jest podobny widział leżąca sarne na drodze oczywiście się zatrzymał i mówi ze ciepła była ale bał się jej zabrać i pojechał, i też dostał opierdziel, potem mówi ze załatwi bo ma kolege myśliwego i złożył zamówienie ale kolega niestety zmarł i zostaje nam na takie cuda markety, jak ktoś ma karte do makro to warto się wybrać bo tam w mięsach czy rybach jest wszytsko, ryby świeże a miesa już takie egzotyczne mrożone.

Made robilas wyniki watrowowe zeby wykluczyc cholestaze ja to cholerstwo mialam w pierwszej ciazy i do krwi nogi piszczele uda rece drapalam. Jak sie okazalo ze to to zaczelam brać ochronne na watrobe do konca ciąży i minęło swędzenie.

Elunia miałam ok 15 tygodnia te proby watrobowe i bylo ok, ale chyba je powtórzę bo naprawdę oszaleje, od okolo 2-3 tygodni non stop się drapie :( do krwi w niektorych miejscach. Dzisiaj juz sie poplakalam z bezsilności bo swędzi wszedzie

Ja wlasnie ok 30 tyg. Zaczelam drapac az krew z nog leciala i po watrobowych podwyzdxonych sporo bralam essentiale forte bodajże i naprawde bylo lepiej. Wiec zrob dla swojego samopoczucia bo te swędzenia to kota idzie dostać. ...;-)

Zor, ja wrecz tarzam sie w oliwce, pomaga na doslownie chwile potem rozkreca sie na nowo. Na poczatku myslalam, że to alergia na proszek wiec zaczelam wszystko prac w bialym jeleniu, dzisiaj popijam wapno, smaruje sie oliwkami, balsami, no czym sie da a swedzi nadal i to cale ciało. Jedynie twarz mnie nie swedzi :/

Elunia no właśnie ja dzisiaj to juz rycze z bezsilności. W pon z rana od razu zrobie te badania, ale mam nadzieje, ze to nie to bo poczytalam o tej cholestazie i się przerazilam

Hej u mnie juz prawie po remoncie.. Ale źle się czuje też po nim duzo staram sie lezec naszczescie w poniedzialek mam wizytę powiem mu zeby dokladnie wszystko sprawdzil, staralam się oszczedzac i nic ciezkiego nie robilam w sprzataniu pomogla mi tesciowa. Do tego mojego m zlapalo lumbago :O tez leży.. Ach

reklama
Do góry