reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Luty 2015

Ja to ani nie mowie o moich biodrach :( tak okropnie sie mecze :( spac nie moge, chodze ledwo co a tu trzeba zajac sie domem i Mila :( Anulfka Tobie to medal powinni dac!! A nawet dwa! :D Ciesze sie, ze Skarby zdrowe :)

reklama
Zor trzymam kciuki, odpoczywaj i dbaj o Was:-)
Anulfka ja daję Ci trzy medale naprawdę, szacunek, życzę, aby wszystko się poukładało i oby Synek rósł w siłę:-)

Chyba się Magsiu przesililam niby narazie nie boli brzuch ale czuje się dziwnie tak jakbym miala zemdlec ten remont to nie dla mnie jak narazie :-\ mam dość

Do tego moja mala sie strasznie rozpycha nóżkami i to w zoladek lub prawe Żebro czy leżę czy stoje poprawy mi to nie daje poprostu czyje dretwiejacy ucisk w tych miejscach i mysle ze to dzieciatko moje ucisk usyepuje i po chwili narasta

Oj Biedna :( Poloz sie i odpoczywaj, jest juz pozna godzina, a remont musisz brac na spokojnie, najlepiej jako dyrygent hehe U Nas tez byl remont od kwietnia do wrzesnia ubieglego roku , w sumie cala ciaze z Mila i dorobilam sie tylko otwierajacej sie szyjki,plamien i krwotokow :(
To juz 8 miesiac, jestesmy zmeczone i mamy wszystkiego dosc, a tu jeszcze Swieta przed Nami, sprzatanie, remonty, przeprowadzki, wyprawki itp.
Ja tez czuje takie rozpychanie i momentami jest ono bolesne :( a czasami jak siedze i Ala kopnie, to az z tej sily kopniecia cala sie zatrzese :D

Juz niedlugo i bedziemy tulic Nasze Malenstwa :*

Zor bidulko 3maj się tam. Dobrze, że maluch już duży. Uważaj na siebie:)
Dziewczyny ja jestem też taka przemęczona, a niby nic nie robię całymi dniami.
Dziś byłam u okulisty, ze wzrokiem i siatkówką wszystko ok, więc mogę rodzić naturalnie;)

Vani leż i zostaw resztę, wiem wiem, że ciężko, ale ja tak właśnie chyba uratowałam swoją szyjkę od skracania, po prostu są rzeczy ważne i ważniejsze, dziś się czujesz gorzej leżysz, jutro wstaniesz i coś zrobisz powolutku dacie radę, u mnie jeszcze miedzy świętami będzie ekipa od szafy garderobianej, bo juz nie pozwoliłam mężowi samemu skręcać, bo pewnie bym urodziła w tym bałaganie, trzymam kciuki;-)

reklama
vani uważaj na siebie i nie przemęczaj się Kochana...to już ostatnia prosta, każdej z nas robi się już ciężko.
A z remontem to najlepiej tak jak pisze maagsiaa, jako dyrygent..

Do góry