reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Luty 2015

Ja to ani nie mowie o moich biodrach :( tak okropnie sie mecze :( spac nie moge, chodze ledwo co a tu trzeba zajac sie domem i Mila :( Anulfka Tobie to medal powinni dac!! A nawet dwa! :D Ciesze sie, ze Skarby zdrowe :)

reklama
Zor trzymam kciuki, odpoczywaj i dbaj o Was:-)
Anulfka ja daję Ci trzy medale naprawdę, szacunek, życzę, aby wszystko się poukładało i oby Synek rósł w siłę:-)

Chyba się Magsiu przesililam niby narazie nie boli brzuch ale czuje się dziwnie tak jakbym miala zemdlec ten remont to nie dla mnie jak narazie :-\ mam dość

Do tego moja mala sie strasznie rozpycha nóżkami i to w zoladek lub prawe Żebro czy leżę czy stoje poprawy mi to nie daje poprostu czyje dretwiejacy ucisk w tych miejscach i mysle ze to dzieciatko moje ucisk usyepuje i po chwili narasta

Oj Biedna :( Poloz sie i odpoczywaj, jest juz pozna godzina, a remont musisz brac na spokojnie, najlepiej jako dyrygent hehe U Nas tez byl remont od kwietnia do wrzesnia ubieglego roku , w sumie cala ciaze z Mila i dorobilam sie tylko otwierajacej sie szyjki,plamien i krwotokow :(
To juz 8 miesiac, jestesmy zmeczone i mamy wszystkiego dosc, a tu jeszcze Swieta przed Nami, sprzatanie, remonty, przeprowadzki, wyprawki itp.
Ja tez czuje takie rozpychanie i momentami jest ono bolesne :( a czasami jak siedze i Ala kopnie, to az z tej sily kopniecia cala sie zatrzese :D

Juz niedlugo i bedziemy tulic Nasze Malenstwa :*

Zor bidulko 3maj się tam. Dobrze, że maluch już duży. Uważaj na siebie:)
Dziewczyny ja jestem też taka przemęczona, a niby nic nie robię całymi dniami.
Dziś byłam u okulisty, ze wzrokiem i siatkówką wszystko ok, więc mogę rodzić naturalnie;)

Vani leż i zostaw resztę, wiem wiem, że ciężko, ale ja tak właśnie chyba uratowałam swoją szyjkę od skracania, po prostu są rzeczy ważne i ważniejsze, dziś się czujesz gorzej leżysz, jutro wstaniesz i coś zrobisz powolutku dacie radę, u mnie jeszcze miedzy świętami będzie ekipa od szafy garderobianej, bo juz nie pozwoliłam mężowi samemu skręcać, bo pewnie bym urodziła w tym bałaganie, trzymam kciuki;-)

reklama
vani uważaj na siebie i nie przemęczaj się Kochana...to już ostatnia prosta, każdej z nas robi się już ciężko.
A z remontem to najlepiej tak jak pisze maagsiaa, jako dyrygent..

Do góry