reklama
made piękne ja też już to widziałam ;-)
popatrzcie na to ;-)przy tym też ryczałam...taki partner to naprawdę Skarb...jak na nią patrzy i ją wspiera. No szok!
Wzruszające nagranie domowego porodu W WODZIE +++ Kafeteria.tv
popatrzcie na to ;-)przy tym też ryczałam...taki partner to naprawdę Skarb...jak na nią patrzy i ją wspiera. No szok!
Wzruszające nagranie domowego porodu W WODZIE +++ Kafeteria.tv
monikamarcina
Fanka BB :)
a ja nie chce ogladac bo bede wyc
monikamarcina
wlasnie dzwonili do mnie ze szpitala i o dwa dni mam szybciej usg ciesze sie to juz za 6dni )))
monia oglądnij te łzy to takie pozytywne łzy wzruszenia ;-)
coś pięknego...
ach żeby nasze szpitale chciały choć trochę traktować poród jako prawdziwie intymne przeżycie...ile piękniej by było...
no i super że masz wcześniej USG!
coś pięknego...
ach żeby nasze szpitale chciały choć trochę traktować poród jako prawdziwie intymne przeżycie...ile piękniej by było...
no i super że masz wcześniej USG!
No mój współprzeżywa bardzo nawet ostatnio razem mieliśmy skurcz łydekAisha dobre z tym mężem:-) muszę mojemu podsunac bo brzuszek mu rośnie jak mi ;-)
i wyszło mi kilka rozstępów, więc teraz się wzajemnie smarujemy
monikamarcina
dziewczyny wlasnie zadawonil do mnie moj M, ze zadzwonila do niego jego matka, ze jego siostra zadzwonila hahahaha bo do niej zadzwonila jej tesciowa, ze do tesciowej zadzwonila ukrainka ze wybuchla elektrownia na ukrainie. no i trn w panice dzwoni ze jakas chmura radioaktywna ma przyjsc do polski. w necie nic nie ma, w wiadomosciach nic nie ma. smiac mi sie chce.
Dziewczyny ja wczoraj uświadomiłam sobie jak niepowtarzalne i wyjątkowe cudy w sobie nosimy! Kocham moje dziecko coraz bardziej i coraz bardziej nie mogę się go doczekać
Angelstw, apropos porodu domowego to mi ostatnio zaczął się on marzyć, czytałam kilka opowieści kobiet, które świadomie się na to zdecydowały i brzmi to naprawdę wspaniale, no ale będę i tak rodzic w szpitalu
Monia, super! Jestem ciekawa co tam u Twojej Liwci
Aisha, ale się masz z tym mężem, mój kompletnie nie wspolprzezywa, ale ostatnio dotarło do niego, że będzie ojcem. Po tym jak odwiedziliśmy znajomych i ich niemowlaki, chyba zdał sobie sprawe, że ciąża nie trwa wiecznie i w końcu na świat przychodzi dziecko wzięło go na całego!!!
Ahahahha Monia u mnie wczoraj ta sama akcja, teściowa zadzwoniła i mój cały spanikowany co z dzieckiem!
Angelstw, apropos porodu domowego to mi ostatnio zaczął się on marzyć, czytałam kilka opowieści kobiet, które świadomie się na to zdecydowały i brzmi to naprawdę wspaniale, no ale będę i tak rodzic w szpitalu
Monia, super! Jestem ciekawa co tam u Twojej Liwci
Aisha, ale się masz z tym mężem, mój kompletnie nie wspolprzezywa, ale ostatnio dotarło do niego, że będzie ojcem. Po tym jak odwiedziliśmy znajomych i ich niemowlaki, chyba zdał sobie sprawe, że ciąża nie trwa wiecznie i w końcu na świat przychodzi dziecko wzięło go na całego!!!
Ahahahha Monia u mnie wczoraj ta sama akcja, teściowa zadzwoniła i mój cały spanikowany co z dzieckiem!
haha jak ci ludzie wiadomości oglądają to ja nie wiem.... na ukrainie była wczoraj albo nawet przedwczoraj awaria w elektrowni ale to są tylko problemy z dostawą prądu a żadnego wycieku z reaktora ani wybuchu nie było.... jutro ma już wszystko działać.....
tyle lat po czarnobylu ludzie dalej jacyś tacy przewrażliwieni jakby co najmniej coś z tym zrobić mogli
tyle lat po czarnobylu ludzie dalej jacyś tacy przewrażliwieni jakby co najmniej coś z tym zrobić mogli
reklama
monikamarcina
dorex ja tez sie smialam z tego