reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Luty 2015

reklama
monia oglądnij :tak: te łzy to takie pozytywne łzy wzruszenia ;-)
coś pięknego...
ach żeby nasze szpitale chciały choć trochę traktować poród jako prawdziwie intymne przeżycie...ile piękniej by było...

no i super że masz wcześniej USG!

dziewczyny wlasnie zadawonil do mnie moj M, ze zadzwonila do niego jego matka, ze jego siostra zadzwonila hahahaha bo do niej zadzwonila jej tesciowa, ze do tesciowej zadzwonila ukrainka ze wybuchla elektrownia na ukrainie. no i trn w panice dzwoni ze jakas chmura radioaktywna ma przyjsc do polski. w necie nic nie ma, w wiadomosciach nic nie ma. smiac mi sie chce.

Dziewczyny ja wczoraj uświadomiłam sobie jak niepowtarzalne i wyjątkowe cudy w sobie nosimy! Kocham moje dziecko coraz bardziej i coraz bardziej nie mogę się go doczekać :)

Angelstw, apropos porodu domowego to mi ostatnio zaczął się on marzyć, czytałam kilka opowieści kobiet, które świadomie się na to zdecydowały i brzmi to naprawdę wspaniale, no ale będę i tak rodzic w szpitalu :)

Monia, super! Jestem ciekawa co tam u Twojej Liwci :)

Aisha, ale się masz z tym mężem, mój kompletnie nie wspolprzezywa, ale ostatnio dotarło do niego, że będzie ojcem. Po tym jak odwiedziliśmy znajomych i ich niemowlaki, chyba zdał sobie sprawe, że ciąża nie trwa wiecznie i w końcu na świat przychodzi dziecko :D wzięło go na całego!!!

Ahahahha Monia u mnie wczoraj ta sama akcja, teściowa zadzwoniła i mój cały spanikowany co z dzieckiem! :D

haha :-Djak ci ludzie wiadomości oglądają to ja nie wiem.... na ukrainie była wczoraj albo nawet przedwczoraj awaria w elektrowni ale to są tylko problemy z dostawą prądu a żadnego wycieku z reaktora ani wybuchu nie było.... jutro ma już wszystko działać.....
tyle lat po czarnobylu ludzie dalej jacyś tacy przewrażliwieni jakby co najmniej coś z tym zrobić mogli:szok::szok::szok::szok:

reklama
Do góry