reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Luty 2015

reklama
Ja mam właśnie Monia na boczkach pregi purpurowe :( normalnie płakać mi się chce, mam po okresie dojrzewania kilka rozstępów ale one nigdy nie byly takie bordowe i szerokie :(

made to zdjecie na 3 dni przed porodem. rozstepy widac.

Załączniki

• 1417608622712.jpg
    1417608622712.jpg
    14,4 KB · Wyświetleń: 45
U mnie z rozstepami tak samo jak u Moni :) tylko,ze ja mam na caaaaalym brzuchu okolo cm szerokosci, byly meega czerwonr przed porodem, a zaraz przed zajsciem w druga ciaze nie bylo ich prawie wgl widac :) tak zjasnialy,dodam,ze nie uzywalam nic na brzuch :p taki oto leniuch ze mnie :D

Monia to pierwsze zdjęcie mi sie nie wyświetla, ale aktualnie nic u Ciebie rozstępów nie widać, mi to się paski robią tygrysie :( zazdroszcze strasznie

o teraz widze, tam faktycznie mialas wieksze i bardziej widoczne, wiec skoro teraz prawie niewidoczne masz to pocieszyło mnie to bardzo, może i u mnie nie będzie tragedii :)

U mnie wrócił tylko jeden rozstep z pierwszej tak na środku brzucha ale już mam kilo więcej niż wtedy i skóra mnie ciągnie. Moja mama nie miala więc liczę ze geny i tym razem pomogą choć bardziej się martwię o mięśnie bo mi sie nie zeszły te na brzuchu i miałam jakies 5 cm między nimi. Teraz pewnie będzie gorzej :wściekła/y:. Może jakoś mój kręgosłup to zniesie... bo zaczęłam się garbic:szok:

Co do spania ją tylko na bokach. Jak się na plecy przewroce to jakby mi tona na kręgosłup naciskala i mała wariuje w brzuchu. Ostatnio myślałam ze się odwróciła wdol ale chyba chwilowo tylko bo podbrzusze mam nadal regularnie masakrowane :baffled:

reklama
one sie teraz tylko blyszcza na bialo, fakt pod palcem, czuc taka inna skore, mniej sprezysta, ale nie rzucaja sie bardzo w oczy. mojemu one nie przeszkadzaja :)

Do góry