reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Luty 2015

23 grudzien to ujdzie, ja tez mlodego urodzilam 2,5tyg przed terminem i bylo wszystko ok.
Generalnie brzuch mam twardy, mloda gmera w brzuchu. Bylam z mlodym po nowe kapcie i obciac wlosy i bpje sie jechac do domu i sprawdzic :/

reklama
No majtki czyste, teraz leze, ale niedlugo czas obiad ogarniac...
Wzielam nospe.. nie wiem co to bylo. Niech mloda jeszcze 5-6tyg zaczeka i sie nie pcha. Zdarzy pojezdzic rozowa bryka :))))
A tak powaznie to ja wczoraj sie sporo zlazilam.... i 20 wrocilismy di domu..

Monia, możliwe że z przemęczenia. W razie jakichkolwiek boli dla świętego spokoju podejdź na ip, a na razie odpoczywaj i obserwuj mała

hej mamusie
u mnie wczoraj urodzinowo, kilka wazonów kwiatów stoi jak nigdy, bo mąż zorganizował imprezę, ja na leżąco prawie haha, ale fajnie było, małżowi skończył się urlop, ale zdążyliśmy pomalować, poskręcać meble, wywiercić, co miał do wywiercenia, posprzątać, teraz tylko kosmetyczne sprawy będzie sam wykonywał, ja nawet już nic wybierać nie będę, bo nie mam już siły, cieszę się, bo martwiłam się, że urodzę i będę żyła w tym bałaganie;-)
wyprawkę kompletuję przez neta, czekam tylko na paczki, pranie porobione tylko poprasować;-)
ale mam też dylemat, dłonie, stopy i twarz mi puchną, a dłonie dodatkowo drętwieją, że np. nie mogę odkręcić wody mineralnej, normalnie wygląda to jak u ogra, macie też tak??? w czwartek mam wizytę to zobaczymy, Alicja też leniu****e w brzuszku, dziś jest mało aktywna;-)
wszystkim zdrówka, optymizmu, lepszej pogody, mało kłótni i spokojnych hormonów:-)

Kasia to wszystkiego najlepszego [emoji512]

Pisałam ma wątku o dolegliwościach, że stopy i dłonie mi puchną strasznie..Tak, że odkręcić butelki nie mogę..u lekarza usłyszałam, że tak może być i powiedział, że oprócz lioton 1000 to on nic nie może poradzić.. kupić u diabetyka sól bez soli, pić soki owocowe.. w aptece nabyłam lioven w żelu dla kobiet w ciąży i jest poprawa..aaa i wietrze, żeby było chłodno bo wtedy opuchlizny mijają, myję ręce w chłodnej wodzie i jakoś funkcjonuje..[emoji12]

Za to mam problem innej natury.. dostałam jakieś globulki ( choć mnie to wygląda na tabletki) dopochwowe ponoć na grzyba..nazwy nie znam.. bo to w szpitalu.. i w sumie nie wiem z czym to się 'je' bo na szczęście nigdy w życiu używać nie musiałam..wiem jak włożyć..[emoji12] ale jak z tym funkcjonować?

Ahhh i jak to jest z tymi sterdydami na płuca? Dwa zastrzyki wystarczą? Jak to działa? Orientuje się któraś z Was?

No i musiałam przeprosić się z luteiną.. witajcie pryszcze.. Ale co poradzić?

Ostatnia edycja:
Kasia ja też tak mam. Dłonie okropnie mnie bolą. Lekarka mówiła ze to nie przez ciśnienie albo nadmierne przybieranie na wadze tylko taki mój urok. Jutro idę do niej i ma mi coś na to dać wiec dam znać.

reklama
Nom..to pewnie tak..Ale wypis za 3 dni jak dobrze pójdzie.. a młody pęcherz uciska.. i nie wiem np ile czasu po aplikacji muszę leżeć, ile się rozpuszcza by nie wypadła i takie tam pierdoły początkującej ;)

Do góry