reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Luty 2015

reklama
Jak tylko skończę liczyć ruchy to też coś słodkiego skubnę (czyli tabliczka czekolady na raz) a teraz chciałam policzyć bez jedzenia bo po jedzeniu młody w ciągu godziny zalicza ok 60 ruchów [emoji779] i już zgłupiałam bo bez jedzenia w ciągu 40 min mam 14 ruchów i nie wiem jak to się liczy..

Mlody znowu chory.. wlasnie zwymiotowal od kaszlu. W niedziele zaczal kaszlec.. wczorajszy dzien w przedszkolu tylko doprawil sytuacje. Super. Jestem zalamana poprostu.

Kasia najlepsze zyczonka ;-)
Monia trzymajcie się :'( ale się go te infekcje uczepily... biedactwo:-(

Dziewczyny jak puchniecie to obowiązkowo kontrolujcie cisnienie bo lepiej dmuchać na zimne niż wpaść w zatrucie ciazowe a ono właśnie najczęstsze w 3 trymestrze. Ja też zmierzylam bo już nie wiem skąd ten ból głowy (dalej mnie męczy) ale 120 na 90 więc to nie to. Wyeliminuje jeszcze dzisiaj wszelkie słodycze i zobaczę czy czasem nie od tego. Zresztą gin kazała bo bakterie w moczu mogą być od slodkiego :szok: tylko ciężko sobie odmówić...

Monika macie jakiegoś pecha z tymi chorobami. Współczuje.

Ja wstałam godzinę temu mężowi śniadanie do pracy zrobić i miałam się jeszcze zdrzemnąć ale jestem tak głodna, że idę zrobić sobie. Od dwóch dni mogłabym jeść naokrągło

Dzieki dziewczyny, najlepsze jest to, ze kaszlu sie nabawil w niedziele, wczoraj tylko doprawil. Ja juz naprawde nie wiem co mam robic. Boje sie tez o mala jak urodze... wczoraj sie cieszyl ze idzie do przedszkola... ehhh

reklama
Aisha, super gratulacje :)

Vani, gin mi mowil, ze to usg robi sie w ok 32 tygodniu, oceniane sa przepływy w serduszku i mózgu

Do góry