reklama
Dwa razy dziennie.. normalnie bym poczekała.. Ale zgłaszałam lekarzowi w środę, że coś się dzieje i chyba zapomniał mi coś dać albo stwierdził, że doczekam do szpitala..
Więc jak dostałam po kolacji to od razu zaaplikowalam, żeby młodemu nie zaszkodziło.. i teraz leżę i się męczę bo szkoda, żeby za wcześnie wpłynęło/wypadło..
Więc jak dostałam po kolacji to od razu zaaplikowalam, żeby młodemu nie zaszkodziło.. i teraz leżę i się męczę bo szkoda, żeby za wcześnie wpłynęło/wypadło..
Zor ja jestem po sterydach na płuca (dostałam celeston) dostałam 2 w odległości 24 godzin i z tego co wiem 2 wystarczą, podobno powtarza się jeszcze raz dawkę 2 sztuk jeśli dwa pierwsze są podane bardzo wcześnie czyli koło 24-25 tc
Made przyszłam z tachykardia na ponowne konsultacje i jak sądziłam z jakąś infekcją a doszła wąska i spulchniona szyjka..
Dorex ja właśnie dostałam drugi zastrzyk..na wypisie zobaczę co to za cudo.. pierwszy miałam ok 11 godzin temu.. czyli powinno wystarczyć.. No zobaczymy..
Dorex ja właśnie dostałam drugi zastrzyk..na wypisie zobaczę co to za cudo.. pierwszy miałam ok 11 godzin temu.. czyli powinno wystarczyć.. No zobaczymy..
u mnie niestety zagrożenie jest duże bo nie wiem ile ten szew wytrzyma a tylko dzięki niemu mam jeszcze 1,5 cm szyjki.... ale są też przypadki takie jak mój bądź nawet gorsze gdzie dziewczyny mimo podania sterydów dały radę do terminu
kurcze ale mnie dziś spojenie łonowe boli.... ledwo się kulam....:-(
kurcze ale mnie dziś spojenie łonowe boli.... ledwo się kulam....:-(
monikamarcina
Fanka BB :)
Dorex ja rowniez mam problem ze spojeniem i to duzy. Najgorzej jest w nocy...
reklama
U mnie żadnych objawów nie było.. wydaje mi się, że opuścił się lekko brzuch.. i ciągnie jak wstaję po dłuższym leżeniu..ale w końcu dźwigam ciężar.. mam nadzieję, że to od infekcji..
Choć nie wiem co znaczy 'wąska szyjka' może tak miałam od początku i taki mój urok..
Dorex dacie radę musisz tylko dużo leżeć i odpoczywać..aaaa i zero stresu.. polecam na to dużoooo czekolady
Choć nie wiem co znaczy 'wąska szyjka' może tak miałam od początku i taki mój urok..
Dorex dacie radę musisz tylko dużo leżeć i odpoczywać..aaaa i zero stresu.. polecam na to dużoooo czekolady