reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Luty 2015

reklama
Ja zagorzala przrciwniczka seksu w ciazy (tylko w moim przypadku oczywiscie :) dwa poronienia i skomplikowana ciaza z Mila zostawily slad w psychice) mialam ostatnio taka chcice, ze az w nocy sie obudzilam :p nie chcialam budzic D, wiec rano wstalismy, Mila jeszcze spala a my dzialalismy haha I jeszcze opieprz dostalam,ze Go w nocy nie obudzilam xD
Teraz codziennie pyta czy mam smaki i przypomina,ze mam Go budzic w nocy jak mi sie zachce :p

Monika jasne, że przy 8dzieci nie da się pracować! ale kurna po co robili tą 8kę skoro ich teraz nie stać na jedzenie i ubranka? Gumki są tańsze niż wychowanie dziecka!
Magsia ja też miałam ochotę budzić mojego wczoraj. Ale żal mi się go zrobiło bo o 4:30 wstaje do pracy.
Kurde to dziwne że w 8mcu z wielkim brzuchem mamy ochotę na seks, a jakoś na początku ciąży to mnie odrzucało strasznie....

ja mam zakaz na seks więc chcąc nie chcąc "wyłączyłam myślenie"

a dziś po kolejnej bezsennej nocy zasnęłam na kanapie po 8 rano w wstałam 15 min temu:szok: już widzę że dziś w nocy znów będę się męczyć:-(

Aisha ja rowniez znam taka rodzine, a z 8 dzieci maja do tego jedno po drugim, dziewczyna przed 30, moze 30 lat. A ze 2lata temu mieli pozar w wynajmowanym mieszkaniu i dwoje dzieci spalilo sie. Patologia totalna, kazde dziecko z innym, ale mieszkanie komunalne ma. Ah wiele jest takich "rodzin". Najbardziej szkoda dzieci bo nie sa niczemu winne biedne....

reklama
Monika, obserwuj! W razie czego na IP!
Od D kuzyna zona wczoraj pojechala do szpitala ze skurczami. Termin na 23grudnia i probowali zatrzymac akcje porodowa, ale sie nie udalo i przez ta kroplowke od wczoraj od 17 meczy sie z silnymi skurczami :\
A biedna miala nadzieje, ze drugi porod pojdzie szybko, jak "kichniecie" :p

Do góry