reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Luty 2015

Cześć laski;) mój jak się rusza to czuję go wszędzie, w dole brzucha, na pęcherzu,pępku, pod żebrami. No masakra. A na usg wykazane, że leży główką w dół, już ma ją nawet prawidłowo obróconą do porodu:p:p
U mnie szaleje zwykle w nocy jak chcę spać. Czasami tak spokojnie, że uda mi się zasnąć, a czasem to wariuje na całego do 3!
O tej wodzie w sprayu pierwsze słyszę;) ja zamiast śpiewać to dużo mówię do brzuszka, oby mu to wystarczyło:p

reklama
Witam się i ja :-)

Powoli się ogarniam ale strasznie niewyspana jestem.

Monia nie wiem co to było że taka goraczka wystapila:szok: stopniowo w ciągu dnia zeszła i ma tylko katar teraz. Został w domu bo jutro koniecznie musi iść bo pasowanie na pezedszkolaka ma więc modle się żeby do jutra jakoś ten katar ustabilizowac. I oczywiście calydzien mama i mama.... ledwo coś zaczęłam robić to już pomocnik przy mnie;-) I zaczyna się seria pytań "dlaczego". I nawet odpowiedź nic nie daje bo już kolejne dlaczego zadaje!

Dorex i aby do przodu!

Miłego dnia!

Dorex, super, 3mamy kciuki!
Ewka zdrówka dla dzieciaczka.
Mnie też coś łapie katar, kicham już też:( oby się na tym skończyło!
Latałam wczoraj po mieście, poodwiedzałam koleżanki z pracy, byłam u fryzjera i teraz coś mnie chyba bierze:( muszę zaopatrzyć się w czosnek i cytryny, bo w sobotę urządzamy andrzejki, więc muszę się wykurować.
Miłego dnia laski!

Hej laseczki :)
Jak tam poranek? Jakie plany na dzien?

U mnie dzisiaj dzien sprzatania pokoi, musze zagonic syna do sprzatania w jego pokoju, zabawki sa po calej podlodze.
Nasz pokoj tez jest do ogarniecia z zabawek, prania. Podloga wzywa do odkurzania bo koty mialcza, zmyc tez by sie przydalo. Jak starczy sil to troche poprasuje nowym zelazkiem aaaaaaa... uwielbiam je :)

Popatrz popatrz Monia jak mało kobiecie do szczęścia potrzeba - wystarczy nowe zelazko :p To Mikołaj Cię wcześniej odwiedził czy jeszcze masz na co liczyć 6 grudnia?

Ja mam dzisiaj totalny dzień lenistwa bo nawet o obiedzie nie myślę a przydało by się. Muszę się dzisiaj do pracy podłączyć bo nie wszystko zapielam przed L4. W dodatku malz jest w domu więc te moje chłopy pewnie mnie jeszcze kilka razy wyprowadza z równowagi...

Ewcia nooooo i mi powiedzial ze.bym sie prasowanie wziela skoro mam nowe zelazko heheheheh oczywiscie z zartem hehe :)
Wiesz, mowilam o bezprzewodowym, wyhaczyl na allegro w dobrej cenie i kazal mi zamowic. A to prezent juz pod choinke :)

Oj tak chlopy w domu to zlo hehehehe

reklama
Do góry