reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Luty 2015

reklama
Anianko 100 lat! Udanego wieczoru :)

Ja dzisiaj lenie się na potęgę, poniedziałek i wtorek byłam zajęta bieganiem po sklepach za rzeczami dla małej i dziś juz na nic nie mam siły. Muszę kupić ta luteine co mi lekarz przepisal na skurcze ale zastanawiam się czy to serio cokolwiek pomoze na moja szyjkę :/ lekarz mowi, ze i tak mam długa, ale skróciła się o centymetr w trzy tygodnie...

Ewka u nas tak samo dywanów nie ma, ale my wynajmujemy i w sumie nie wiem jak długo tam jeszcze pomieszkamy wiec nie wiem czy jest sens inwestować. Wiadomo na swoim zupełnie inaczej się do sprawy podchodzi :)

No fajne jest, dobrze sie nim prasuje. Pieluchy wyprasowane, pradowalabym jeszcze ale mlody juz sie buntuje ze sie nudzi.

My rowniez na wynajmie, ale od podlogi ciagnie, a jak Pawel bawi sie na podlodze to bpje sie o jego tylek. Poki co my w pokoju mamy taki niebieski z carsami , taka droga. No ale trzeba cos kupic. Taniego byleby bylo.

A my niby na swoim ale nie na swoim. Mieszkamy u rodziców i miało to być chwilowe i chwila trwa cztery lata już... ale dzisiaj dałam sobie sprawę jak się tupanie niesie od nas na dol.:szok::szok: o matko jak mały biega to jakby czołg... może taki dywan choć trochę stlumi... pomysle.

Monia ją czekam na dywany w biedronie bo ma być dusty samolot za parę dni więc będzie na mikolaja. Pewnie cienki ale to tylko żeby nie ciaglo od paneli bo nasze jakoś zimne są a młody bez kapci lubi brykac.

Dobranoc Dziewczyny! Padam na ryjek a jutro pobudka bo wizyta u ginki i zobaczymy czy zostaje naL4 czy wracam do pracy. Papatki i spijcie dobrze :tak:

Anianka uf zdążę jeszcze ja 100 lat 100 lat niech żyje żyje nam:-)Ty jesteś strzelec jak ja:-) spełnienia marzeń i zdrowia:)
ewka jak pisała monia daj już sobie spokój z pracą, więcej zdrowego egoizmu;-)

reklama
Do góry