reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Luty 2015

reklama
Monika tylko się nie przepracuj!!! Ja właśnie skończyłam prasować dziecięce ciuszki:) i jestem wykończona!!! jak ładnie poprasowałam i poukładałam to wyszło 3/4dużej szuflady w komodzie, więc jeszcze mogę parę rzeczy kupić:p:p zostały mi do poprania kombinezony (mam aż 3!), te wszystkie skarpeteczki itp (są takie malutkie, że się bałam prać i kupiłam wczoraj specjalny worek do prania drobiazgów, żeby się gdzieś w pralce nie zapodziały) i pościel.
Okropnie męczące takie pranie i prasowanie drobiazgów:p dobrze, że obiad mamy od mojej mamy, bo ugotowała gar bigosu:p bo już nie mam siły robić nic.

Witajcie!
Dziś są moje urodziny.
Mąż z samego rana wręczył mi wielgachny słoik Nutelli, moje ulubione czekoladki i bilety do teatru na dziś a ja nie mam w co się ubrać:szok:
Zaraz sięgam do szafy i zobaczę czy da się coś wyklecić.
Do tego wczoraj obiecałam Julce mały tort więc muszę lecieć do sklepu zakupić jakieś małe blaty i krem i szybko coś ulepić.
Ogólnie humor jak na ten dzień już mam kiepski bo zdążyłam się pokłócić z mamą no i powiedziałam o słowo za dużo tylko naprawdę czasami już nie mam siły tłumaczyć samego na okrągło :(

także lecę Kochane działać a Wam życzę miłego spokojnego dnia:tak:

Anianka wszystkiego najlepszego

Monia wlasnie byl kurier i juz wstawiam zdjecie dywanu. Kupilam za 144 zl o wym. 3x2 m sprzedawca na allegro to ornamento moze cos sobie upatrzysz

Załączniki

• 1417008420906.jpg
    1417008420906.jpg
    24,9 KB · Wyświetleń: 44
reklama
Anianka 100 lat! Korzystaj z wyjść jak tylko masz z kim Julke zostawić! Z dwójka pewnie będzie trochę trudniej ;-)

Już prawie 16 i nikt mnie jeszcze nie wnerwil.... no to się nazywa dobry dzień :-D

O tak dobre żelazko to podstawa. O bezprzewodowym nie wiedziałam :szok: choć pewnie super komfort, ale mam niecałe pół roku swoje więc liczę że jakieś 3 lata pociągnie jeszcze więc się nie rozgladam.

My to nie mamy żadnego dywanu w domu z wyjątkiem takiego cienkiego z ikei dla młodego z droga i torem wyścigowym. Jakoś łatwiej utrzymać w czystości podłogę choć brakuje mi tego przyjemnego uczucia chodzenia po puszystym dywanie.

A ja ogarnelam stos ubrań które czekały na naprawy krawieckie i tyłek mnie teraz boli od siedzenia przy maszynie.

Do góry