reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Luty 2015

reklama
hej :) dziś nie spałam całą noc:/ wszystkie kości mnie bolały, nie wiem czy to wina łóżka czy co :/ wysmarował mnie mąż maścią rozgrzewająca i pospałam godzinkę :/ gardło strasznie bolllllllliiiiiiiiiiii!!!!!!!!!!!!!!! moja mała też coraz mniej się rusza :/

obecna i ja:-D
moja mała też ostatnio tak szaleje że mam wrażenie że wyjdzie albo przez skórę albo znajdzie jakąs inna drogę ucieczki....nawet zaczyna mnie to trochę boleć:zawstydzona/y:

witam się i ja w nowym tygodniu :-)
już 29tc. !! :-D

dziś spałam całkiem smacznie :sorry2: nie licząc durnowatych snów...(pomijam treść snu bo to nic przyjemnego dla nas..)
ale wczoraj to była porażka. Od godz. 00:35 do 3:40 nie zmrużyłam oka... nie wiem co jest grane.

stanęłam dziś na wagę i w myślach podziękowałam Bogu! :-D
chyba waga zaczyna się uspokajać :-D z dwojga złego wolę przyrost 0,5kg tygodniowo niż 1kg tak jak miałam przez ostatnie 3 tygodnie!
ja Jaśka też czuję coraz intensywniej, dziś z rana okupował mój pęcherz...aż mnie ściskało, miałam uczucie że zaraz popuszczę :-D

a powiedzcie mi czy Wy czujecie jak Wasze Dzidziole są ułożone w brzuchu?
Ja za cholerę nie mam pojęcia, gdzie to moje Dziecię ma nóżki a gdzie głowę i rączki:-D

No z moja waga tez różnie bywa, zastanawiam się dlaczego np w tym tygodniu nie przytylam ani grama i czy to normalne. Ogólnie przyrost mojej wagi to 0,5 kg na tydzień chodź ostatnio zdarzyło się ze przytylam ponad 1 kg. Wzrost wagi rozumiem ale ten zastój juz nie bardzo :-(

reklama
Witam sie i ja po nocnej akcji z Miskiem :-( 39 stopni mial i nie wiadomo od czego. Ja teraz lekki stan podgoraczkowy i malz tez zostal w domu i cos narzeka ze go bierze... Ale rekord pobity bo az 9 dni w przedszkolu.:-S

Prad mi wylaczyli bo jakas awaria wiec tylko podczytuje na kom. dopóki mi nie padnie. Milego dnia!

Do góry