reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Luty 2015

Moja tez slabiej sie rusza mysle ze to dlatego ze juz ma malo miejsca zalezy tez to od ulozenia dzidzi tego ze sie chyba przestawila i w dzien duzo spi a zauwazylan ze w nocy szaleje :-D po drugie w dzien moge do niej gadac i to daje marne skutki mimo ze daje znaki ze nie spi ale delikatne ale jak moj m do niej zaczyna mowic i cmokac od razu pokazuje ze go slyszy i dosc mocno sie wtedy wyciaga az to czasami boli :-D.. Tak sie zastanawiam od ktorego tyg robia ktg polozne w przychodni obowiazkowo? Karola a kiedy masz wizyte?

reklama
Monia u mnie było tak samo aż do wczoraj bo zawsze jak kopała i dawał rękę to automatycznie cisza a wczoraj podskakiwała i mówię daj może dziś będzie Twój dzień i faktycznie skopała kilka razy rękę tatusia a jaki tatuś był wzruszony cieszył się jak dziecko a w oczach widziałam że miał łzy, :-):-):-)

Mam nadzieję,że mój synek będzie jak ojciec - lubił robić wszystko sam:p bo jak będzie tak za mną łaził to oszaleję!
Karolina to prawda, dzieciaczki mają coraz mniej miejsca i jak się ułożą dupką do góry to można ledwo co je czuć.
Ladyli fajnie się masz, że się wzruszył. Mój mąż to od tygodnia nawet nie pyta co u nas i jak się czujemy. Jak coś mówi to mały od razu wariuje, bo uwielbia jego głos, a on jak kamień i nawet nie chce brzucha dotknąć.
:(

Natchnęłyście mnie dziewczyny żeby prać już ubranka wiec dziś postanowiłam policzyć ile czego mam bo kupowałam i odkładałam do szafki i jak mi czegoś brakuje to dokupię jeszcze i kupie płyn do prania i zacznę robić małe wielkie pranie i prasowanie, bo w sumie miałam zamiar po nowym roku ale teściowa poradziła mi ze jak się boje ze mi się zakurzą ubranka to włożyć je do poszwy na poduszkę i będzie git, wiec tak zrobię tylko nadal nie wiem czy kupować te płyny dla dzieci czy faktycznie tak jak mi koleżanka radziła vizir sensitive bo czytałam o viirze opinie innych mam i polecają,

reklama
Lady to jest kwestia indywidualna. Moj syn mial azs i nie zaryzykowalabym prania w niczym innym niz dzieciowy proszek. Bo jiz w ogole bym zwariowala co mozE go uczulac.
Ja dzisiaj wypralam dzisiaj juz ogolnie 3 pralke.
Jeszcze na pewno 4 mnie czekaja. Lacznie z pieluchami.

Do góry