reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Luty 2015

reklama
He he mój syn też synek mamusi :-D już się śmieję że mu wybiorę fajna żonę i że jak tak dalej pójdzie to na randki będę z nim musiała chodzić bo on bez mamusi to on nie da rady. Oby córeczka była tatusia bo z dwoma dzieciakami przy nodze ciężko chodzić :-D
Co do teściowej to zdążyłam poznać ale niestety odeszła jeszcze zanim się pobralismy więc nie mam na kogo narzekać od strony malza ale za to moja rodzinka nadrabia za dwie!

Spokojnej nocy!

No niestety nie umie się bawić sam za długo (max 10min) a już puzzle czy książeczki to obowiązkowo z mamusia (tatuś to niestety nie to samo). Ale i tak jest lepiej i czasy kiedy sikalam z otwartymi drzwiami lub bralam prysznic z nim wyjacym pod kabina minely. Już mogę mu zniknąć z oczu na jakiś czas i nie ma traumy... czasem się zapomne i sama nie zamkne drzwi hehehe:-D

Monia, Ewcia, ale macie przygody :D Moja Roczniaczka zabawi sie sama i to czasami godzinami trwa,a gdy chce sie wtracic, to zapomnij! Nie pasuje wtedy do zabawy i reka mnue odgania haha
Ale gdy ide siusiu, to nie ma bata zostawic zamknietych drzwi, od razu ryk i walenie po drzwiach! Jak gotuje, myje naczynia lub wieszam pranie to stoi juz za mna i ryczy :O
Najlepiej to siedziec na kanapie i ogladac TV, wtedy sama sie bawi :p

Moj maly kiedys tez pieknie sam sie bawil. Dopoki nie poszedl do przedszkola ;)))

Uwaga ide z mlodym dzisiaj znowu do lekarza. Dlaczego? Boli go ucho jupppppiiii :////

reklama
Dziewczyny wasze maluchy też się mniej ruszają? mój wcześniej tak szalał w brzuchu a od jakiś 2,5 tyg malutko i już dziś się zestresowałam bo rano z jeden lekki kopniaczek i aż do teraz nic :-/ ale puściłam mu muzykę do brzucha i się obudził, tak stresuje matke od małego

Do góry