reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Luty 2015

Mujer to witaj w klubie:) ja tez w pracy wymiotowalam i dlatego poszlam na zwolnienie. Tez nie moge patrzec na jedzenie, do wczoraj podjadalam marchewki ale i po nich zaczelam wymiotowac.
Dorex3 powodzenia na wizycie. Ja swoja mam dopiero za 3 tygodnie i nie wiem czy tak dlugo wytrzymam. Moze wybiore sie do lekarza za tydzien.

reklama
Współczuje Wam, ponieważ wstyd się przyznać, ale poza WIELKIM apetytem nie mam żadnych dolegliwości:-D. Może tylko z rana mnie leciutko mdli ale to wszystko ;-) Chociaż coś czuje, że jeszcze wszystko przede mną ;-)

Ojej.. biedactwo.. wspolczuje.. myslalam ze moje mdlosci i zgaga sa tragiczne, a tu prosze.. Ty masz duuzo gorzej..

Powodzenia na wizycie..

Dzisiaj mowie w pracy o ciazy... lekki stres mam ;/

trzymam kciuki będzie dobrze

monikamarcin trzymam kciuki... ja też miałam stresa ale jak ja musiałam powiedzieć to byłam jeszcze na macierzyńskim i z tym to się nikt nie liczył bo powiedziałam 2 tygodnie przed powrotem do pracy:tak:

ja powiedziałam po pierwszej wizycie u lekarza teraz zbliża się kolejna wizyta i przy moim samopoczuciu :eek: będzie pewnie l4

Współczuje Wam, ponieważ wstyd się przyznać, ale poza WIELKIM apetytem nie mam żadnych dolegliwości:-D. Może tylko z rana mnie leciutko mdli ale to wszystko ;-) Chociaż coś czuje, że jeszcze wszystko przede mną ;-)
kajuta to masz extra ja tak w pierwszej ciąży miałam, a teraz mdłości ciągle niedobrze, siedzenie w pracy to udręka....jak coś podgryzę to trochę lepiej ale po chwili wracają mdłości podwójnie :baffled:

ogólnie dziś mam takiego nerwa wyżalę się wam, koleżanka napisała mi że nie przyjedzie do pracy bo coś jej się tam przydarzyło i idzie do lekarza, doskonale wie że jestem w ciąży a pracujemy tylko we 2, salon czynny 9 godzin urlop miała mieć od 7go lipca więc pewnie tak l4 pociągnie a ja mam 1go wizytę, w pracy mam zmianę do 14tej ciekawe kto będzie do 18tej ale ja wizyty nie przełożę, regionalnego o wszystkim informuję, zę jestem w ciąży że wg KP nie mogę pracować dłużej niż 8 godzin a on jakoś nieogarnięty miał dodatkową osobę dać do salonu od kwietnia i doprosić się nie mogę, ciekawe co zrobi gdy okaże się że obie pracownice są na l4....:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Nas też jest dwie na tej recepcji i jak bym poszła na l4, to nie miałby kto pracować. Umrę to... Aby do 19-stej.

Monikamarcina, daj znać jak poszło. Ja jeszcze nie powiedziałam. Mój kierownik, to taki burak, więc trochę się boję. No i dopiero 2 miesiące tu pracuję.

To trochę chamska ta Twoja współpracownica.

Najlepsze jest to że jutro miała być w pracy, regionalny zarządzil kogoś z innego punktu ale ta osoba nie przyjdzie bo wyjeżdża. Także poszukiwania osoby na jutro trwają... ogólnie zmęczona jestem brakiem współpracy między salonami...

Ja tak mialam w pierwszej ciazy.

Powiedzialam.. kolezanka niby ok, pogratulowala.. ciekawe tylko czy da mi umowe.. zreszta nie musze pracowac.. jak mnie wkurzy to powiem jej pa i juz :)

Ja tez w sumie poza głodem i czasami bólami głowy nie mam objawów a może by mi się przydały te wymioty i schudnac z 2kg bo mam ślub we wrześniu heh
ahh i ten brzuch okropny tez mam wzdety i wypchniety jak tu sie na plaży pokazac :-/

jestem po wizycie:-)
juniorek(-ka) ma już 2,15 cm a serduszko bije 167 uderzeń na minutę.
Na tym etapie wszystko dobrze. Umówiłam się też na prenatalne ale z góry zaznaczyłam
lekarzowi że chcę tylko usg genetyczne a z badań z krwi rezygnuję. W poprzedniej ciąży usg wyszło super a te wyniki z krwi wyszły fatalnie a córeczka urodziła się zdrowa a jeszcze jeden taki stres mi niepotrzebny.

Czesc,

U mnie rowniez juz widac brzuszek, dalej mam mdlosci i okopnie duzy apetyt!
Waga 58kg, wiec od nowego roku stoi w miejscu. Z Mikolajem
do 12 tyg mialam juz +3kg.

Mujer to nawet po plynach lecisz do lazienki?

Musze zmienic suwaczek bo moja fasolka ma jednak 8t6d :-D

reklama
Do góry