reklama
monikamarcina
Fanka BB :)
Moj brzuch tez wydaje mi sie juz rosnie.. tez chodze taka wzdeta :/Mamy po raz drugi, jak wyglądają wasze brzuchy? U mnie potazka jakbym wzięcie miala. Z pierwszych brzuszek dopiero w 5 mcu bylo cos widac. I jak wasz glod? Ja mdlosci nie mam niestety i ciagle glodna chodze ;-)
Za to z apetytem gorzej.. podjadam owoce.. na reszte srednio mam ochote...
Anikaaaa
Mój apetyt to tragedia, niby jestem głodna, ale jak coś wezme do ust to od razu się odechciewa
Witam ponownie
Czytam Was cały czas, ale nie mam za grosz czasu na to żeby odpisać... a jak już się do tego przymierzę, to moja mała księżniczka koniecznie chce mi w tym pomagać i trzeba kończyć pisanie już stoi obok i "porządkuje" otoczenie
jestem już po pierwszej wizycie i z powodu bóli brzucha doktor przepisała mi duphaston...
A mój brzuch już też rośnie powoli... pojawił się znacznie wcześniej niż w pierwszej ciąży
W Krakowie dziś piękna pogoda więc uciekamy przewietrzyć się trochę
Pozdrawiam i życzę spokojnego dnia z jak najmniejszą ilością mdłości
Czytam Was cały czas, ale nie mam za grosz czasu na to żeby odpisać... a jak już się do tego przymierzę, to moja mała księżniczka koniecznie chce mi w tym pomagać i trzeba kończyć pisanie już stoi obok i "porządkuje" otoczenie
jestem już po pierwszej wizycie i z powodu bóli brzucha doktor przepisała mi duphaston...
A mój brzuch już też rośnie powoli... pojawił się znacznie wcześniej niż w pierwszej ciąży
W Krakowie dziś piękna pogoda więc uciekamy przewietrzyć się trochę
Pozdrawiam i życzę spokojnego dnia z jak najmniejszą ilością mdłości
Marata u mnie jeszcze nic nie widac ale to pewnie dlatego ze wymiotuje caly czas i juz schudlam 3kg. W pierwszej ciazy do 20 tygodnia nic nie bylo widac, zobaczymy jak bedzie tym razem.
Ja od wtorku jestem na zwolnieniu i praktycznie caly czas leze w lozku z przerwami na wymiotowanie. Apetytu tez nie mam, Wczoraj tak okropnie sie czulam ze nie mialam sily ruszyc sie z lozka. Przespalam prawie caly dzien. Dzis juz jest troche lepiej. A tyle chcialabym zrobic. Mam nadzieje, ze po pierwszym trymestrze zle samopoczucie minie.
Ja od wtorku jestem na zwolnieniu i praktycznie caly czas leze w lozku z przerwami na wymiotowanie. Apetytu tez nie mam, Wczoraj tak okropnie sie czulam ze nie mialam sily ruszyc sie z lozka. Przespalam prawie caly dzien. Dzis juz jest troche lepiej. A tyle chcialabym zrobic. Mam nadzieje, ze po pierwszym trymestrze zle samopoczucie minie.
mój brzuchol też jakiś "spuchnięty"... jak tak dalej pódzie to prędzej czy później w drzwiach się nie zmieszczę.
Mdłości nadal męczą i cały czas muszę coś mieć w ustach ale o dziwo waga stoi
dziś wizyta.... i podglądnę juniora(-kę)
monikamarcina
Ojej.. biedactwo.. wspolczuje.. myslalam ze moje mdlosci i zgaga sa tragiczne, a tu prosze.. Ty masz duuzo gorzej..Marata u mnie jeszcze nic nie widac ale to pewnie dlatego ze wymiotuje caly czas i juz schudlam 3kg. W pierwszej ciazy do 20 tygodnia nic nie bylo widac, zobaczymy jak bedzie tym razem.
Powodzenia na wizycie..mój brzuchol też jakiś "spuchnięty"... jak tak dalej pódzie to prędzej czy później w drzwiach się nie zmieszczę.
Dzisiaj mowie w pracy o ciazy... lekki stres mam ;/
reklama
Nie biorę nic oprócz kwasu foliowego.
Z dnia na dzień czuję się coraz gorzej. Tak mnie mdli, latam do tego kibla i wymiotuję żółcią, bo nie mam czym. Nie mogę patrzeć na jedzenie. I jeszcze muszę w tej pracy siedzieć. Jestem wykończona
Mnie na początku ciągle brzuch bolał. Teraz raz na jakiś czas, przerzuciło się na mdłości.
Z dnia na dzień czuję się coraz gorzej. Tak mnie mdli, latam do tego kibla i wymiotuję żółcią, bo nie mam czym. Nie mogę patrzeć na jedzenie. I jeszcze muszę w tej pracy siedzieć. Jestem wykończona
Mnie na początku ciągle brzuch bolał. Teraz raz na jakiś czas, przerzuciło się na mdłości.