reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Luty 2015

Mamy po raz drugi, jak wyglądają wasze brzuchy? U mnie potazka jakbym wzięcie miala. Z pierwszych brzuszek dopiero w 5 mcu bylo cos widac. I jak wasz glod? Ja mdlosci nie mam niestety i ciagle glodna chodze ;-)

reklama
Mamy po raz drugi, jak wyglądają wasze brzuchy? U mnie potazka jakbym wzięcie miala. Z pierwszych brzuszek dopiero w 5 mcu bylo cos widac. I jak wasz glod? Ja mdlosci nie mam niestety i ciagle glodna chodze ;-)
Moj brzuch tez wydaje mi sie juz rosnie.. tez chodze taka wzdeta :/
Za to z apetytem gorzej.. podjadam owoce.. na reszte srednio mam ochote...

Witam ponownie:)

Czytam Was cały czas, ale nie mam za grosz czasu na to żeby odpisać... a jak już się do tego przymierzę, to moja mała księżniczka koniecznie chce mi w tym pomagać i trzeba kończyć pisanie:p już stoi obok i "porządkuje" otoczenie :p

jestem już po pierwszej wizycie i z powodu bóli brzucha doktor przepisała mi duphaston...

A mój brzuch już też rośnie powoli... pojawił się znacznie wcześniej niż w pierwszej ciąży:)

W Krakowie dziś piękna pogoda więc uciekamy przewietrzyć się trochę:)

Pozdrawiam i życzę spokojnego dnia z jak najmniejszą ilością mdłości:)

Marata u mnie jeszcze nic nie widac ale to pewnie dlatego ze wymiotuje caly czas i juz schudlam 3kg. W pierwszej ciazy do 20 tygodnia nic nie bylo widac, zobaczymy jak bedzie tym razem.
Ja od wtorku jestem na zwolnieniu i praktycznie caly czas leze w lozku z przerwami na wymiotowanie. Apetytu tez nie mam, Wczoraj tak okropnie sie czulam ze nie mialam sily ruszyc sie z lozka. Przespalam prawie caly dzien. Dzis juz jest troche lepiej. A tyle chcialabym zrobic. Mam nadzieje, ze po pierwszym trymestrze zle samopoczucie minie.

mój brzuchol też jakiś "spuchnięty"... jak tak dalej pódzie to prędzej czy później w drzwiach się nie zmieszczę.
Mdłości nadal męczą i cały czas muszę coś mieć w ustach ale o dziwo waga stoi:tak:

dziś wizyta.... i podglądnę juniora(-kę)

Marata u mnie jeszcze nic nie widac ale to pewnie dlatego ze wymiotuje caly czas i juz schudlam 3kg. W pierwszej ciazy do 20 tygodnia nic nie bylo widac, zobaczymy jak bedzie tym razem.
Ja od wtorku jestem na zwolnieniu i praktycznie caly czas leze w lozku z przerwami na wymiotowanie. Apetytu tez nie mam, Wczoraj tak okropnie sie czulam ze nie mialam sily ruszyc sie z lozka. Przespalam prawie caly dzien. Dzis juz jest troche lepiej. A tyle chcialabym zrobic. Mam nadzieje, ze po pierwszym trymestrze zle samopoczucie minie.
Ojej.. biedactwo.. wspolczuje.. myslalam ze moje mdlosci i zgaga sa tragiczne, a tu prosze.. Ty masz duuzo gorzej..
mój brzuchol też jakiś "spuchnięty"... jak tak dalej pódzie to prędzej czy później w drzwiach się nie zmieszczę.
Mdłości nadal męczą i cały czas muszę coś mieć w ustach ale o dziwo waga stoi:tak:

dziś wizyta.... i podglądnę juniora(-kę)
Powodzenia na wizycie..

Dzisiaj mowie w pracy o ciazy... lekki stres mam ;/

monikamarcin trzymam kciuki... ja też miałam stresa ale jak ja musiałam powiedzieć to byłam jeszcze na macierzyńskim i z tym to się nikt nie liczył bo powiedziałam 2 tygodnie przed powrotem do pracy:tak:

reklama
Nie biorę nic oprócz kwasu foliowego.

Z dnia na dzień czuję się coraz gorzej. Tak mnie mdli, latam do tego kibla i wymiotuję żółcią, bo nie mam czym. Nie mogę patrzeć na jedzenie. I jeszcze muszę w tej pracy siedzieć. Jestem wykończona:no:

Mnie na początku ciągle brzuch bolał. Teraz raz na jakiś czas, przerzuciło się na mdłości.

Do góry