reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Luty 2015

Ja bym chciała by mnie mdliło. :-p

An82 - pytałaś o dowożenie dziecka, a daleko wozisz? Bo Poznań duży, w sensie sporo km robisz? Dzieci szybko się aklimatyzują, mimo wszystko wejść samemu do zgranej grupy to chyba jednak spore przeżycie dla dziecka. Adrianna chodzi do przedszkola w Opalenicy, ale chodzi tu od początku.

Hana - bardzo mi przykro ...

reklama
Asia - okres byl 9 maja. 2 miesiące temu dopiero przestałam karmić malego , choc okres mialam od 5 miesiąca po porodzie. Lekarz twierdzi , ze moglam mieć przestawiony cykl. Zobaczymy jak będzie za 2 tyg

Hana :*

Witajcie kobietki :-) W końcu nadszedł mój długo wyczekiwany dzień :) choć do mojej pierwszej wizyty zostało jeszcze pare godzin :)
Trochę samopoczucie dzisiaj kiepskie, od rana mnie mdli i wogole jakoś nie dobrze:/
Trzymajcie kciuki aby wszystko było dobrze :)

Miłego dnia ;-);-)

Lilijanna tez tak mowilam jeszcze niedawno. Ale tetaz jednak wolałabym nie miec.
Ale spokojnie doczekasz die i ty.

Anikaaaa powodzenia na wizycie. I zdaj relacje po.

Czesc,Hana przykro mi... :-(MonikaMarcina ja biore Femibion Natal Classic, choc w poprzedniej ciazy zaczynalam od Femibion 1, porownalam sklad i tylko cena sie roznia :-DGabis u mnie samopoczucie ok, dzieki!Choc zaczynaja mi dretwiec rece w nocy jak w pierwszej ciazy.Anika powodzenia na wizycie, zdaj relacje w odpowiednim watku ;-)Dzisiaj tez mam wizyte na 19.10, nie moge sie doczekac!!!Milego dnia

Ostatnia edycja:
i ja witam się z rana :-)
u mnie niestety pada a mnie dziś czeka szczepienie z córcią ( boshhh jak ja tego nie lubię bo potem dzieć jest nie do życia) poza tym muszę skoczyć do labolatorium po odbiór wyników bo jutro wizyta i znów zobaczę naszego juniora (-kę):-D

Pozatym coraz bardziej dociera do mnie że od wtorku wracam do pracy po macierzyńskim... a tak mi sie nie chce... ciekawe ile tym razem dam radę popracować bo poprzednim poddałam się w 22 tc

Tweety nie chcę Cię straszyć ale u mnie za pierwszym razem było podobnie. Okres się zatrzymał wszystkie objawy razem z wymiotami w 8 tygodniu idę na usg i pęcherzyk na 5 tydzień zarodek jest ale bez serducha, podejrzenie że zaszłam później za tydz kontrola. Niestety brak echa zarodka puste jajo płodowe cieszyłabym się gdybym sama zaczeła krwawić a tak mogłabym chodzić tygodniami zdecydowałam się na zabieg (straszne przeżycie), ale niema co się martwić za 3 miesiące zaszłam od nowa i mamy pięknego, mądrego synusia. Pozdrawiam lece

Hej dziewczyny. U mnie dzisiaj lepiej i z gardlem i z brzuchem. Dzisiaj ide tylko mojej mamie zrobic paznokcie i do domu, polezec.

W sobote mam wesele, czuje ze plasow nie bedzie. Przez te bole podbrzusza jakos sie boje...

Smutas , ja rowniez ci zazdroszcze ! Zawsze chcialam miec bliznieta :-)
Na pewno nie bedzie latwo, zwlaszcza na poczatku..ale przeciez bliznieta byly I beda:-pa teraz mamy tyle udogodnien:happy:
No I za jednym zamachem masz zglowy rodzeństwo:laugh2:

reklama
ja też dziś byłam na USG i u mnie na 100 % to puste jajo płodowe do usunięcia . :tak:
Coś jednak nade mną czuwa i wie że ja tylko dwoje dzieci mieć chciałam .
Także ja tam znikam i mam zamiar już się nigdzie nie pojawiać :-D
Ale z sentymentu pewnie będę sobie do was zaglądała :tak:

I nie martwcie się tym , bo takie akcje są wbrew pozorom dość rzadkie w tym okresie ciąży :tak:

Czyli plany wyprawy jednak wypala :-D grunt , że jest tak jak Ty chcesz !

Do góry