reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Luty 2015

dziewczyny ja właśnie po wizycie .... lekarz stwierdził to samo co ja czyli cczekamy 2 tyg , dziś na usg stwierdzil ze najprawdopodobniej pęcheżyk został zamoistnie usunięty i , że to jest najprawdpodobobniej okres. Mam brać leki na podtrzymanie ciąży i za 2 tyg przyjść na kontrole...CZyli chyba dobrze czułam od początku ,ze to nie ciąża

reklama
Tweety trzymam kciuki za podtrzymanie ciazy..
U mnie z gardlem minimalnie lepiej.. jednak boli mnie podbrzusze.. jestem po dwoch nospach ;(

Zrobiłam betę po wyjściu z kliniki i właśnie odczytałam wynik = 27 000. Ale szukanie w necie mnie przerosło czy to odpowiedni wynik. Czekam aż mnie kolezanki zinterpretują. W piątek powtórzę badanie.

Aniam141 - no to jednak Rumunia. :tak:

wg normy w laboratorium gdzie ja robilam to 6-7 tydzien ;)

A jak mogę dołączyć do Was?? nie ukrywam, że na razie poruszam się tu troszkę na ślepo:) będę wdzięczna za pomoc:-):-)
Już dołączyłaś, witaj. :-)

wg normy w laboratorium gdzie ja robilam to 6-7 tydzien ;)
Dziękuję ślicznie. No to może faktycznie później ta owulka była, w piątek wszystko się okaże, po drugiej becie.

Witam kolejne nowe mamusie!

Mujer ja farbuje raz w miesiacu, wlasnie w ta sobote ide farbnac odrostowe siwki ;-) zdecydowanie wolalabym miec czarne odrosty niz siwe przy czarnych wlosach ehhhhh

Smutas super, blizniaki fajna sprawa, dasz rade! Trzymam kciuki!!!

Aniam, Tweety to sie u Was porobilo....

Gratki udanych wizyt!

reklama
Do góry