reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Luty 2015

reklama
Monia cieszę się :-D widac ze z niej lasuch :-D moja tez lubi takie pysznosci :-D
Ela moze faktycznie lepiej sie bedziesz czula albo zamien sobie na zbożowa wiem smak inny ale za to duzo witamin ma w sobie :-D taki dodatkowy zastrzyk :-D
Wszystkim dziewczynom milych snów :-*

Zjadlam kinder jajko i zaczela kopac :)
monika i to jest dobra wiadomość na koniec dnia, a pytanie mam zabawkę też pewnie sama złożyłaś hahaha?:-)

dziewczyny, z tymi mroczkami to tez oprócz migren może być powód do odwiedzenia okulisty, bo wzrok tez dostaje w kość w ciąży, pisze do Was okularnica, warto sprawdzić
elunia r. zdrowia, cholera raz jedno nas atakuje, raz drugie;-)
karolina oby następnym razem udało się pozałatwiać, jak się wkurzę to też mi czasami wszystko przeszkadza, cóż takie mamy humory;-)
Anianka dzięki za info, ale rozmiar niestety duży, u mnie też rozstępy genetyczne, siostry mają, smaruję się coby wyrzutów nie było, ale trudno to ja przeżyć:tak:

spokojnej nocy z bajkowymi snami ( ja ostatnio wychodziłam za mąż za syna Putina, na co mój małż pyta, a to on ma syna, jakby to było najważniejsze, tak się chichralam przez sen, że mnie obudził, a miałam takie sielskie życie ach)

Hheheeh...a ja znowu siedze na forum , wzielam proszka na gardlo i czekam.... ehhh
Co Wy byscid zrobily na moim miejscu z takim przedluzajacym sie kaszlem i bolem gardla. Gardlo to mnie prwnie boli od kaszlu... jutro chyba Zrobie cebule z miodem, nazre sie czosnku... juz nie wiem jak sobie pomoc...

reklama
Do góry