reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Luty 2015

Ja dziś też miałam cięzki dzień pojechałam do zusu oczywiście nic nie załatwiłam głowa mi pękała aż niedobrze się robiło brzuch tak napięty aż myslałam że zaraz pęknie, spodnie na d... takie jakieś ciasne i denerwujące, przez nie skóra jakoś tak mnie swędziała i ogólnie przez to wszystko humor fatalny nic więcej nie załatwiłam tylko poszłam się położyć :/

reklama
Spokojnie Monia, może jest rozleniwiona :) moja dzisiaj cały dzień sie nie rusza, czy to na plecach czy na boku leżę, trochę sie tym stresowalam, ale robiła mi juz takie akcje, wiec spokojnie zaczekam aż sie zrobi bardziej aktywna

Czasem tak jest że się mniej rusza, albo po prostu my tego nie czujemy. W końcu ma jeszcze dużo miejsca. Mój to się czasem nie wiem gdzie schowa, ale brzuch prawie płaski się robi:)

anusia811 jeszcze raz kondolencje, strasznie mi przykro :*.
elunia r. a pijesz może kawę rozpuszczalną? Bo ona strasznie źle na żołądek robi, szczególnie gdy ktoś ma jakieś problemy z nim... W ogóle te kawy rozpuszczalne to straszny syf jest, lepiej jest napić się zwykłej parzonej kawy. Mnie też kiedyś bolał/palił żołądek codziennie praktycznie i lekarka zapytała jaką kawę piję, a ja na to że w ciągu dnia piję i parzoną i rozpuszczaln a kawę, kazała odstawić rozpuszczalną i pomogło już nie mam tych dolegliwości.

Monika nie stresuj sie maluszki w brzuchu jak i my dni bardxiej lub mniej aktywne bywaja. Ja dziś słabo się czulam przez zoladek ale teraz juz lepiej a mała cały dzień szalej w brzuchu.

reklama
Anula jestesmy z Toba calym sercem! Az lzy plyna jak szalone, jaki ten swiat niesprawiedliwy! Wiem,ze w tej chwili Nasze slowa sa niewazne, przezylan strate dwa razy i za kazdym razem mialam ochote zamordowac kazdego, kto mnie pocieszal, ale jestes silna kobieta! Zycze szybkiego powrotu do zdrowia zarowno fizycznego, jak i psychicznego :*

Do góry