reklama
monikamarcina
Fanka BB :)
Zjadlam kinder jajko i zaczela kopac
vanilijka
Zostanę mamą :)
Monia cieszę się widac ze z niej lasuch moja tez lubi takie pysznosci
Ela moze faktycznie lepiej sie bedziesz czula albo zamien sobie na zbożowa wiem smak inny ale za to duzo witamin ma w sobie taki dodatkowy zastrzyk
Wszystkim dziewczynom milych snów :-*
Ela moze faktycznie lepiej sie bedziesz czula albo zamien sobie na zbożowa wiem smak inny ale za to duzo witamin ma w sobie taki dodatkowy zastrzyk
Wszystkim dziewczynom milych snów :-*
Kasia2015
monika i to jest dobra wiadomość na koniec dnia, a pytanie mam zabawkę też pewnie sama złożyłaś hahaha?:-)Zjadlam kinder jajko i zaczela kopac
dziewczyny, z tymi mroczkami to tez oprócz migren może być powód do odwiedzenia okulisty, bo wzrok tez dostaje w kość w ciąży, pisze do Was okularnica, warto sprawdzić
elunia r. zdrowia, cholera raz jedno nas atakuje, raz drugie;-)
karolina oby następnym razem udało się pozałatwiać, jak się wkurzę to też mi czasami wszystko przeszkadza, cóż takie mamy humory;-)
Anianka dzięki za info, ale rozmiar niestety duży, u mnie też rozstępy genetyczne, siostry mają, smaruję się coby wyrzutów nie było, ale trudno to ja przeżyć
spokojnej nocy z bajkowymi snami ( ja ostatnio wychodziłam za mąż za syna Putina, na co mój małż pyta, a to on ma syna, jakby to było najważniejsze, tak się chichralam przez sen, że mnie obudził, a miałam takie sielskie życie ach)
vanilijka
Kasia super sen jak na synowa putina ;-)
monikamarcina
Hheheeh...a ja znowu siedze na forum , wzielam proszka na gardlo i czekam.... ehhh
Co Wy byscid zrobily na moim miejscu z takim przedluzajacym sie kaszlem i bolem gardla. Gardlo to mnie prwnie boli od kaszlu... jutro chyba Zrobie cebule z miodem, nazre sie czosnku... juz nie wiem jak sobie pomoc...
Co Wy byscid zrobily na moim miejscu z takim przedluzajacym sie kaszlem i bolem gardla. Gardlo to mnie prwnie boli od kaszlu... jutro chyba Zrobie cebule z miodem, nazre sie czosnku... juz nie wiem jak sobie pomoc...
monikamarcina
Witam ponownie niecale 2h pozniej. Syn zaczal kaslac, obudzil mnie i efekt tego taki, ze w buzi ponownie mam proszka mysle nad tym antybiotykiem...
Anikaaaa
Mi wczoraj pani doktor zapisała na gardło Argentin-t spray. Stwierdziła że jest jakiś stan zapalny i dziwiła się że mnie nie boli gardło
reklama
vanilijka
Monia idz do lekarza powiedz ze tak dlugo to masz i niech ci pomoze szkoda was obojga ze sie tak meczycie