reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Luty 2015

reklama
Mysle ze to po prostu srodki ostroznosci, zeby niewtajemniczeni sie nie przestymulowali. Decydujace jest tempo i intensywnosc dotyku, szczerze mowiac tez nie zalecilabym zadnej swojej pacjentce zeby sie we wlasnym zakresie masowala, niepotrzebne ryzyko

Drago mi tez mowiono ze nie wolno ii w szpitalu i jak bylam u gina

hmm... ja tam na wszelki wypadek nie masuje tylko pukam i zaczepiam jak za długo nie daje o sobie znac :-) albo jak mnie okłada za mocno co tez własnie czyni :-)

jak macie mozliwośc to polecam basen - rewelacja na zmeczone plecki i super relax - brzuchol sobie odpoczywa - tylko trzeba uwazac na wszelkie zarazy grzybiczne itp....

Ja lubię głaskać brzuch, tak delikatnie. A mąż puka i odpowiada na kopniaki:p
Może te bóle i skurcze to jakieś skurcze przepowiadające, bo to podobno na tym etapie ciąży już się zdarzają?

aisha no właśnie pisałam o tym przed chwilą na wątku "mama u lekarza".

Ostatnio ze 2 razy spiął mi się brzuch i zrobił się twardy. Mówię dziś o tym gince a ona do mnie na to: "no i dobrze, niech się spina, w końcu coś się musi zacząć dziać w tym brzuchu"
laugh.gif.pagespeed.ce.Ef0GmO-8PG.gif
w razie takich brzusznych spięć kazała brać magnez i ewentualnie nospę
wink2.gif.pagespeed.ce.fmosKM3Vqe.gif
myślę że to właśnie te skurcze Braxtona-Hicksa. Ostatnio czytałam że już się mogą pojawiać.

No tez zaczęłam się w ten temat wglebiac, myślę że mogły to być właśnie te skurcze. Bo były one coraz słabsze i długo nie trwały. Oby to było tylko to....

Cześć dziewczyny.
Mi też nic się dzisiaj nie chce, cóż taka pogoda:-(.
Byłam na zakupach i kupiłam dla małej kilka rzeczy, w tym kombinezonik za grosze:-D .
Idę zjeść jakieś 2gie śniadanie.

reklama
Witam Dziewczyny, dzisiejszy dzień jest dla mnie troszeczkę nostalgiczny... 15.10 to Dzień Dziecka Utraconego,
[*] zapalam znicz dla wszystkich Aniołków, szczególnie dla dwóch małych Aniołków, których nie było mi dane urodzić :( Kocham Was mocno i nigdy o Was nie zapomnę :*

Do góry