reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Luty 2015

Witam z słonecznego dolnośląskiego :)
ja w dobrym zdrowiu, noc=4 razy siku, ale ok, zabieram się za porządki, chociaż małe:)
monikamarcina Pawłowi życzę zdrówka, dziwne z tymi wieczornymi inhalacjami, wszelkie leki odkrztuśne podaje się wcześniej taki jak pisały dziewczyny:tak:
dorex, anii84 gratki zakupów:)
na dzisiejszy dzień dużo słońca i optymizmu:-)

reklama
Cześć dziewczyny. Piszcie jak tam po badaniach. Ja też nie miałam ani na różyczkę ani na tą cyklometrię robionych badań, zapytam o to przy najbliższej wizycie.
Ja też kupiłam kurtkę ciążową na allegro, z bonprixu, ale na licytacji wyszło niecałe 50zł;) Prócz tego kupiłam sobie fajne leginsy ciążowe, po 20zł i ciągle teraz w nich chodzę;)

moj gin w sprawie rozyczki powiedział że w tym trymestrze nie ma ryzyka największe jest w pierwszym wtedy kiedy narzady sie rozwijaja. Ale mimo to moj m zmusil szwagierke zeby poszla (bo ja panikowalam) do pediatry z malym i sie okazalo ze to 3-dniowka a nie rozyczka a ta rozyczke sobie sama wymyslila :baffled: maz poinformowal cala rodzine ze niech nie odwiedzaja nas jesli maja jakokolwiek infekcje nawet katar zeby nie narazac mnie niepotrzebnie.

vani biedna stresu się najadłaś tyko...:baffled:
szczerze to ja też wolę unikać kontaktu z zaziębionymi osobami...dla mojego świętego spokoju. Nawet będąc teraz w weekend w moim rodzinnym mieście nie spotkałam się z przyjaciółką bo mi napisała 2 dni przed przyjazdem że ma anginę...i dobrze że się nie spotkałyśmy bo jej mąż już też jest chory i synka już też coś łapać zaczyna.

Lepiej dmuchać na zimne...
też czytałam o tym że największe zagrożenie różyczką dla płodu jest w I trymestrze...

vanilijka, ale się cieszę, że wszystko ok, pogratulować Twojemu małżowi postawy, tak teraz powinno być, dla mnie najważniejsza jestem teraz ja i Alicja i nic i nikt, za dużo walki wkłada się w to żeby było ok, żeby ktoś przez swoją nieuwagę zrobił nam bałagan:-)

hej Dziewczynki!! A ja dopiero niedawno wylazłam z łóżka..a w zasadzie głód mnie wygonił:-pCałą noc nie spałam, a ze mną dzidzia, (za to teraz cisza, pewnie odsypia:-))Obudziłam się koło 2 i to był koniec snu...potem jeszcze krew mi z nosa poleciała, to już w ogóle się rozbudziłam. Jak się ogarniałam w łazience to aż małż wstał i pytał czy ok jest (ostatnio bardziej czujny się zrobił). Zasnęłam dopiero nad ranem..i pół dnia z głowy teraz..ech..nie lubię wstawać tak późno, ale musiałam odespać troszkę tą noc:-)
Jutro moja ciotka przyjeżdża i przywiezie mi troszkę rzeczy dla dzidzi :) większość pewnie będzie typowo dla dziewczynki, a ja jeszcze nie wiem co będę miała!!! czy któraś z Was też jeszcze nie wie?? czy sama zostałam??:-pmoże uda się na przyszły tydzień umówić na 3d (muszę jechać do Olsztyna 50km, bo na miejscu tylko zwykłe usg)to mam nadzieję że zagadka się rozwiąże :).
Miłego słonecznego dzionka, a w zasadzie popołudnia Wam życzę!!Buziale!!!

Gut morning :-)

jaki piekny dzien :-) az chce sie zyc :-) zaliczyłam sikanie do pudełka, morfologie i krzywa cukrowa - byłam dzielna, ładnie wypiłam, przeczytałam cosmo i vive! od deski do deski :-), zaliczyłam szoping (sobie 3 bluzki, dla Córy spodniczke i dla młodego kilka ubranek) za całe 15 zyla :-) najlepsza jest moja bluzka z rysunkami dwoch mafinek ozdobionych po bożonarodzeniowemu - ciacha umiejscowione są centralnie na cyckach :-D szał :-D

leze po kawe i nospe bo brzuchol sie stawia...

ps.

a moj kot poluje na biedronki

:-):-):-):-)

reklama
Gut morning :-)

jaki piekny dzien :-) az chce sie zyc :-) zaliczyłam sikanie do pudełka, morfologie i krzywa cukrowa - byłam dzielna, ładnie wypiłam, przeczytałam cosmo i vive! od deski do deski :-), zaliczyłam szoping (sobie 3 bluzki, dla Córy spodniczke i dla młodego kilka ubranek) za całe 15 zyla :-) najlepsza jest moja bluzka z rysunkami dwoch mafinek ozdobionych po bożonarodzeniowemu - ciacha umiejscowione są centralnie na cyckach :-D szał :-D

leze po kawe i nospe bo brzuchol sie stawia...

ps.

a moj kot poluje na biedronki

:-):-):-):-)

Biedronki!! Dzisiaj to jakaś plaga. Jest ich tyle, że całe okna oblepione ( z obu stron) :szok:

Do góry