reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Luty 2015

Heja :) U Nas pogoda super :) więc dziś na spacer pójdziemy. Inwazja biedronek u Nas była w zeszłym roku, oblepiały całe okna i balkon!!!
My również nie spaliśmy, a gdy już zasnęłam około 4.30 to D wstawał do pracy, więc nie spałam i wychodząc trzasnął drzwiami niechcąco i obudził Milę, nie śpi od 5.30 do teraz. Dzięki Bogu ktoś wymyślił kojec dla dziecka, więc dałam Milę do kojca z jej ulubionymi zabawkami i przespałam się godzinkę :)

LADYLI ja ratowałam się prenalenem i pomagał :)

reklama
na gardło tantum verde, płukanki solą lub rumiankiem, szałwią, ale tej nie wolno pic w ciąży, herbata z lipy, imbirowa z cytryną, sokiem malinowym jak mocno Cię boli gardło to miód odpada, ja ssałam też hallsy, możesz zrobić sobie syrop z cebuli jeśli czujesz się podziębiona, do nosa na pewno możesz stosować sól morską, inhalacje z lawendy, rumianku, szałwii, to moje sposoby na przeziębienie, ja ogólnie wpierniczam dużo cytryny i miodu, powodzenia:tak:

a na gardło tymianek o podbiał ? ja czasem wezme małego jakieś tabletki bo jak tylko zaczął chodzić do przedszkola to pokasłuje.

Dziś na obiad wątróbka i na deser ciasto z porzeczek.

U mnie to napad komarów biedronek nie widze. Ponoć biedronki lubią jeść mszyce.

Cześć, ale piękna pogoda się zrobiła;) u mnie gorąco, normalnie w krótkim rękawie można chodzić. Oby było tak jak najdłużej. W ogóle zima mogłaby być taka jak w zeszłym roku, bo nie wyobrażam sobie odśnieżać auta z tym wielkim brzucholem:p
U mnie biedronek też nie ma, za to pełno muszek i komarów...hmmm

Od kilku dnia boli mnie pochwa...sama nie wiem czy się martwić czy to normalne.

Pozdrawiam

Aisha pochwa czy spojenie lonowe?

U nas tez goraco.. ja jestem w bluzce bez rekawow i jest ok. Syna ubralam w bluzeczke bez rekawow i druga na dl rek, ale w przychodni zdjelam mu ta spod spodu. (Dobrze ja to w ogole napisalam?!)

Ostatnia edycja:
Witam;-).
aisha272 może dla pewności skontaktuj się z lekarzem prowadzącym ,choćby dla spokoju własnego. Bo to oczywiście może być błahostka, ale nie ma co ryzykować...

Co do przeziębienia to także polecam serię *spam*, oraz naturalne sposoby jak czosnek, syrop z malin (naturalny oczywiście) itp.

Ja dziś byłam u mojego gina i z dzidzią wszystko w porządku :]. A do tego byłam w pracy z L4 i wszystkie koleżanki i koledzy mnie kompletowali że bardzo ładnie wyglądam, że ciąża mi służy, normalnie aż ''urosły mi skrzydełka'';-).
Ładna pogoda na dworze także u nas, więc posiedziałyśmy z malutką na podwórku w słoneczku i posłuchałyśmy muzyki;-)

reklama
Do góry