reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Luty 2015

dziewczyny tez sie ciesze:-) bo przez ta akcje rozyczki strachu sie najadlam uff.. humor mi sie poprawil :-D dziewczyny powodzenia na wizytach :tak: moja dopiero 20 z podgladaniem corci :-)na tej co teraz bylam nie podgladalismy sprawszil wysokosc dna macicy i w srodku szyjke + czy wyleczyla mi sie infekcja pow ze wszystko jest ok :-) a nie pisalam wam czekajac na wizyte jednej z kobietek zaczela sie akcja porodowa i polozna kazala wejsc bez kolejki gin potwierdzil i pojechala prosto do szpitala :tak:

reklama
Cześć Dziewczyny,
Co do Biedronek to też zauważyłam dziś parę na oknie.
Julka pobranie krwi niezwykle dzielnie aż pielęgniarki były w szoku:-D
Tylko teraz plasterka nie chce odkleić.
Jej wyniki juz są - ma mało białych krwinek - tzn poniżej normy no:-( a nie przechodziła ostatnio żadnej poważnej infekcji więc nie wiem co to się przypałętało.
Napisałam wiadomość do pediatry prowadzącej z prośbą o ocenę całej sytuacji( niska masa ciała, te krwinki i ost pogarszający się apetyt) jutro pewnie coś odpisze i pewnie umówimy jakąś wizytę.

Ja swoich wyników jeszcze nie mam, będą ok 20 albo jutro rano.

Od wczoraj zajadam stresy :-(wczoraj tabliczka czoko, dziś tabliczka czoko :zawstydzona/y:...no ale lepiej w tę stronę niż bym miała nic nie jeść...

Idę kończyń obiadek i potem z JUlką jeszcze na szybki spacer.

Vanilijka ja również wizytuję 20-ego :-D
Mówiłyście o różyczce a ja ostatnio o mało na zawał nie zeszłam przez ospę wietrzną ! Miałam kontakt z dzieckiem które na drugi dzień po spotkaniu wysypało ... ale na szczęście po poruszeniu całej kliniki odnalazły się karty na których czarno na białym jest że miałam ospę w wieku 9 lat .... uffffffffff

Kajuta
ja nawet męża gonię wywieszać pranie bo ja nie jestem w stanie wyjść - tak mnie biedronki oblepiają !!! Feeeeeeeee !!!

hej dziewczyny :-)
Obudziłam się jakąś godzinę temu i za cholerę nie mogę zasnąć :wściekła/y:
Ale to przynajmniej forum nadrobie bo na bieżąco to tak po stronie czytałam wie coś mi umknęło pewnie.
Vanilijka, Dorcia dobrze że już po stresie bo z tymi zakaznymi chorobami to nigdy nie wiadomo.
U nas też biedronki się pokazały... a nawet trzy ostatnio zaatakowały mnie pod prysznicem :szok:
Anianka trzymam kciuki za Julke żeby wszystko wróciło do normy.
Poczytam inne wątki to pewnie skrobne coś jeszcze bo ją z natury lubię swoje trzy grosze dorzucić ;-)

u mnie póki co natarcia biedronek nie ma, choć wczoraj spadła mi jedna na głowę nie wiem skąd :-p
ale w zeszłym roku to była masakra...wszędzie było ich pełno, na firankach, oknach...a na zewnątrz domu cała ściana oklejona w biedronki :-D

Witam po krótkiej nieobecności :) coś internet zastrajkował:/ U nas wszystko w porządku, mała się wierci, brzuch faluje, ahh jest cudnie hehe:-)
Dzisiaj jakoś obudziłam się po 4 i od tego czasu ciężko było zasnąć, więc jestem troszkę nie żywa. Zaraz lecę zaczynać się ogarniać bo z moimi ruchami coraz gorzej, a dzisiaj wesele przyjaciółki;-)

Miłego dnia;-)

Cześć mamusiom i ich Brzuszkom :)
U mnie noc nieprzespana, ale tak poza tym jest ok. U mnie bez biedronek, ale dzień zapowiada się równie fajnie jak wczoraj:tak:
Miłego:-D

reklama
Dziewczyny ratunku !!!!!

od wczoraj od 22 zaczęło mnie boleć gardło właściwie to prawy migdałek i zatkała mi się prawa dziurka w nosie , cała noc się budziłam jak nie na siku to spływało mi z nosa, ja musze być na jutro na chodzie czym mogę sobie pomóc jakieś domowe sposoby być może jakieś leki co możemy brać??

Dzięki za każdą odpowiedz.

Do góry