reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Luty 2015

Ja glukoze mam robić ok 24 tygodnia. Byłam na zajęciach ze szkoły rodzenia, dzisiejszy temat opieka nad noworodkiem. Szczerze mowiac jestem troche rozczarowana, ale może przy kompie innych tematach dowiem się ciekawych rzeczy :) wszystkie panie byky bez partnerow! w czwartek mam jogę dla ciężarnych, więc na to w sumie najbardziej czekam :)

DRago zdrowka!

Ostatnia edycja:
reklama
Hejka :) glukozę zniosłam wzorowo, choć miałam 10minutową cofkę :p
Drago zdrowiej :*
Joga dla ciężarnych,ale fajnie!! :)

U Nas jakoś leci, Mila właśnie zasnęła po kilku próbach :O
Wczoraj wyrywałam górną prawą ósemkę i jutro znów biegnę do dentysty, bo po lewej stronie boli mnie cała szczęka i co najgorsze nie wiem który ząb :O
Oj ta ciąża zeżarła mi zęby, a to dopiero połowa :p

Magsia, buziaki dla Milenki, 11 m-cy to piękny wiek :-)

A
Ja glukozy źle nie wspominam, roztwór do wypicia, bardziej tym straszą niż to warte, a też nie slodze herbaty czy kawy. Gorzej było potem na glodniaka bo kręciło mi się w głowie i było mi niedobrze.

Kasiu, bodziaki na pewno jeszcze będą zapinane na dole, jeśli nie teraz to na pewno przed świętami :-)
Polecam właśnie bodziaki przez głowę i pajace, tego szło nam najwięcej, choć spiochy też się przydawaly jak było nieco cieplej. Kaftaniki w ogóle się nie sprawdzają, bo się zwijaja, podwijaja, odpinaja a tych chyba mieliśmy w spadku najwięcej :-)
Na wyjście ze szpitala mieliśmy kombinezon gruby, rozmiar 62/68 i był duży ale ciepły i wystarczył na trochę, tym bardziej że zima wtedy była do kwietnia ;-)

Dzięki Zyrafka, ja też w spadku mam to i owo i najwięcej kaftaników hahaha:), a badanie z glukozą mam wykonać do kolejnej wizyty tj. do 23.10.
made czemu jesteś rozczarowana zajęciami, napisz proszę, bo ja się dopiero wybieram ?

Ja z tego co pamietam to uzywalam najwiecej komplety takie. Body + polspiochy lub spiochy lub pajace. Kaftanikow zapinanych ani wiazanych nie uzywalam. Czasami np body kr rekaw + bluzka na dl rek i spodnie badz rajstopki.

Cześć dziewczyny:) ja się tej glukozy boję, takie rzeczy nie chcą mi przechodzić przez gardło. Podpytam o tą cytrynę jak będę robić. Do końca października mam czas. Za to jutro połówkowe:) mam nadzieję, że wszystko w porządku.
Za to wczoraj mój mąż po raz pierwszy poczuł kopniaka Malucha:) takiego banana na jego twarzy dawno nie widziałam.

Witajcie mamusie:)
monikamarcina ja właśnie takich porad poszukuję, co było najlepsze z ubrań itp. dzięki:tak:
aisha 272 te połówkowe badania, czy genetyczne chyba każdej przysparzają nerwów, ale będziemy trzymać kciuki i będzie ok:tak:

Cześć dziewczyny
aisha272
powodzenia na połówkowych!!
Ja po zakupach, odebrałam wyniki- wszystko ok, choć morfologia mogłaby być lepsza bo przy dolnych granicach jest..
Biorę się za porządki .

reklama
hej!! U mnie pogoda dziś od rana zachęca do działania, ale ze mną idzie jej kiepsko, bo mam mega lenia głównie jeżeli chodzi o prace domowe:-p
także odebrałam dziś wyniki i są całkiem dobre, tylko z jednym wyjątkiem..pH moczu 7.0 !! :szok:muszę go jakoś zakwasić!! co prawda jem od jakiegoś suszoną żurawinę, piję herbatkę żurawinową, ale z tego co widać to chyba za mało...
wizyta u lekarza w poniedziałek, więc zobaczymy co powie..

Do góry