reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Luty 2015

Witajcie,
Mnie tez czeka mocz, powtórna morfologia i glukoza....
Mocz zastanawia mnie najbardziej bo ost. odnoszę wrażenie, że się trochę pieni.... :confused:
Też przyznaje się bez bicia, że przez ost dni piłam mniej.

Dobrze, że mi przypomniałyście o tej szkole rodzenia- całkiem zapomniałam, że mialam tam zadzwonić !!!:-D

reklama
Kasiu kierujac sie tym co bylo z moim pierwszym dzieciem to jeszcze moge zasugerowac Ci, zebys nie kupowala bluz z kapturem i np sztywych jeansowych spodni. Ja kupowalam bo byly sliczne, efekt byl taki ze albo zalozylam cos raz albo wcale bo wydawalo mi sie ze dziecku jest niewygodnie. :)

Witajcie:)
Trzymam kciuki za dzisiejsze wizyty:) pogoda taka sobie, gdzieś zza chmur przedziera się słońce:)ale chyba wychodzić już dzisiaj nigdzie nie będę, od rana pozałatwiałam co trzeba i teraz mam już spokój;-) wczoraj byłam u dentysty, jakoś przeżyłam, mała cały czas kopała, nie wiem czy to przez moje nerwy czy po prostu się obudziła:-)czeka mnie jeszcze jedna wizyta za 2 tygodnie i mam nadzieję, że już ostatnia:-) co do ciuszków i ogólnie wyprawki to warto poczytać opinie doświadczonych mam;-)

Miłego dnia!

No dokładnie lepiej posłuchać rad doświadczonych mam, chociaż ostatnio wpadła koleżanka i mówi żebym nie kupowała zabardzo nic przez głowę bo się zle zakłada ona wolała te z boku zapinane. wiec pewnie co mam to inne zdanie, ale mi się wydaje rozsądniejsze zakładanie przez głowę niż zboku dokładnie tak jak mówiłyście ze się podwija czy odpina od ruchów maluszków. i w sumie to co kupiłam jak na razie mam wkładane przez głowe. , i widać ze mam skrzywienie ze kocham ubrania w paski bo wszystko co kupiłam dziecku to w paski :)

Witam się również :)
monikamarcina dziękuję, tak też myślałam szczególnie o tych jeansach, bo ja sama noszę takie, które mają domieszkę streczu żeby były miękkie:tak:
Anikaaaa gratki odwagi, ja stomatologa odpuściłam na czas ciąży, miałam zębuchy porobione, ale pewno po ciąży od nowa będę działać;-)

Tym, które dziś wizytują powodzenia :tak:

reklama
hehe ja jestem z tych mam co wolały zapinane na boku bodziaki albo na środku:-) te przez głowę na początku były nie do przejścia, dopiero przy końcówce rozmiaru 62 i od 68 dawałam sobie z nimi radę.... ale to chyba też bardziej ze strachu było:-D

przerobiłam też śliczne jeansy i sztruksy w maleńkich rozmiarach i skończyło się na tym że miała obie pary po razie na sobie......sukieneczki też na początku lepiej odpuścić.........;-)

ale bodziaki przez głowę spróbować polecam od razu bo niektóre mamy świetnie sobie radzą i bardzo chwalą.....

Do góry