reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Luty 2015

reklama
Cześć,

Bóle głowy przychodzą i odchodzą ehhhhh
Może to wina jesieni...

Mój pierwszy poród był z mężem który mnie wspierał i pomagał najbardziej przy skurczach partych bo stał cały czas za mną i nic nie widział - na nogach miałam coś co wszystko zakrywalo. Nawet.jak stał z boku by przeciąć pepowine nie mógł nic zobaczyć.

Ostatnia edycja:
Witam :D jestem tutaj nowa z terminem na koniec lutego/ początek marca 2015 :tak:
mam nadzieję, że można dołączyć do Was i spróbuję nadrobić choć odrobinę wątek :-)

Ostatnia edycja:
Witaj Ramonka :)
Odnośnie psiaków to mam inne zdanie moje dwie siostry wzięły dwie suczki (nie szczeniaki) od sąsiada, któremu pozostał jeden psiak, który je odwiedza i zawsze jest to fajna wizyta, spotykają się, psiaki reagują jak ludzkie rodzeństwo po czym każdy wraca do swojego domu:tak:
MadziaSek masz rację, przychodzą, kiedy chcą:wściekła/y:
made mam nadzieję, że Ci lepiej, ja jeszcze dodam, że w ciąży teraz przy większym brzuszku trudniej trawię i dłużej to trwa, też tak macie?

wpadłam też na wątek marcowy i będę zaglądać i tu i tu :D
ja nie jestem pewna co do @ bo u mnie z tym różnie bywało a młoda na USG ma 400 g więc średnio jak na 18 tydzień i lekarka twierdzi że jednak ponad 20 to wygląda :tak:
no zobaczymy jak to będzie :D

Ramonka, ma1ta witajcie :-D

jestem pod wpływem tak ogromnych emocji po meczu siatkówki że szok :-D
coś pięknego jak Polacy dziś zagrali, jestem z nich megaaaaa dumna!! :tak::tak:
BRAWO Chłopaki!! ;-)

reklama
Witaj ma1ta :)
chyba pogoda nas dziś pokonała, tak jak wcześniej pisała MadziaSek, ból głowy raz przychodzi, raz odchodzi, no i przyszedł:wściekła/y:
dziewczyny życzę Wam i Małym Rybkom spokojnej nocy:tak:

Do góry