reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Luty 2015

Dragonella wszytskiego naj naj naj! :-D

Dużo bardziej będzie mi (i Basi pewnie też) się podobało spędzanie dni na forum z Wami niż w pracy. Już poinformowałam wszystkim i nikt nie ma mi tego za złe, ale proszą o to bym załatwiła zwolnienie wsteczne, tak żeby zachować ciągłość.

Drago pseudonim Grzmot bardzo mi się podoba, nasz był Kropkiem do czasu gdy nie okazał się dziewczynką :-)

Monia Tatiana może tak średnio, ale Anastazja piękne, mój P. tak chcę dać małej na drugie imię :)

Anianka, gratulacje drugiej kobietki :-D Rewelacja!

reklama
Cześć Dziewczyny :happy2: Gratulacje dla wszystkich które znają już płeć swoich dzieciaczków:tak:
Dragonella wszystkiego najlepszego;-)
Ja jednak bardziej się rozchorowałam niż myślałam bo byłam wczoraj u lekarza i mam zapalenie oskrzeli i krtani i dostałam antybiotyk :szok:Wystraszyłam się ale poczytałam trochę i jest on bezpieczny nawet w 1szym trymestrze ciąży więc trochę się uspokoiłam bo gorzej na dzidzie może wpłynąć nieleczona choroba niż sam antybiotyk.

Jestem ponownie.
Bardzo dziękuję wszystkim bez wyjątku! :)

Zdrzemnęłam się teraz ale brzuco nie przestaje kłuć :/ - nie wiem może któraś z Was tak miała... to nie twardnienie. To takie kłucie na całym dole brzucha i na wysokości pępka...jak oddycham, chodzę, przekręcam się z boku na bok...tak od rana myślałam, że to w jelitach mi coś zalega ale ze tak powiem opróżniłam je a ból się utrzymuje.
Mięta nie pomogła i teraz tak chwilami jakby przeplatał je ból miesiączkowy:confused:

Pójdę może wezmę nospę...
Mam nadzieję, że tym swoim uporczywym kaszlem nic nie spsociłam maluszkowi :-(

Dragonella - ja również składam życzenia - STO LAT!

Aisha - gratuluje chłopaka - u mnie jakby był chłopak byłby Marcin:)

Zor o ile dobrze kojarzę to dziś macie swoje święto, więc wszystkiego dobrego na nowej drodze życia:-D
Dzięki Kasia :) Wszystko się udało :) nawet tak bardzo się nie stresowałam :p może dlatego, że inni stresowali się za mnie :D a najbardziej świadek :D całą drogę ściskał obrączki i nie chciał puścić :D Pogodę mieliśmy zamówioną
rofl.gif.pagespeed.ce.M9Dm87_s1_.gif
więc było nawet momentami za gorąco ;) Maluch ma tonę maskotek ze ślubu :)
Weselicho (nie chwaląc się
embarrassed.gif.pagespeed.ce.U2gs3C4iui.gif
) bardzo udane :) Wszyscy pytali skąd takie miejsce mieliśmy:) Większość się wybawiła :) łącznie ze mną i małym :) chyba mu się podobało bo później nie odchorowałam tańców (choć trochę się tego obawiałam) Żałuję tylko, że jednak fotografa nie mieliśmy żadnego bo zdjęć prawie nie mamy.. no ale czekamy na sesję plenerową więc jakieś tam zdjęcia będą :))) za to kamerzysta zrobił nam niespodziankę i przywiózł drona z kamerka więc ujęcia plenerowe z góry będą pewnie ciekawe (tym bardziej, że salę weselną mieliśmy w środku lasu)

Mujer ja jestem na zwolnieniu ale u nas jest tak że jak do pracy dostarczy sie zaświadczenie o ciąży to sie pracuje 4h (płaca za 8 normalnie) właśnie dlatego że praca przed komputerem a na inne stanowisko pracodawca nie przenosi a nie ma co robić bez komputera bo praca tylko na nim sie odbywa.
Takie są zalecenia w ciąży ale nawet jak pracujesz przy komputerze dłużej to pewnie nie musi to oznaczać że zaszkodziłaś, a możesz ograniczyć w pracy czas spedzany przed komputerem?

Ponoć to nie komputery szkodzą a stare monitory więc jeśli pracuje się na nowym płaskim to on już nie emituje szkodliwych czynników :)

Oj, my też :) nie było czasu, żeby porządnie się zastanowić.. chwilowo doszliśmy do porozumienia, że nie będziemy malucha nazywać roboczo ani Andrzejkiem ani Balbiną :-D

Katska witaj :)

Anianka witaj i gratuluję dziewczynki :))

Dragonella wszystkiego naj :))

Powoli wracam do rzeczywistości niestety :)
Muszę zamieścić ogłoszenie o sprzedaży mieszkania i porozglądać się za większym.. coś czuję, że ciąża szybko mi minie bo ciągle coś się dzieje :D w piątek do lekarza, połówkowe dopiero na początku października.. więc jeszcze ze 3 tygodnie czekania :(

reklama
Zdrzemnęłam się teraz ale brzuco nie przestaje kłuć :/ - nie wiem może któraś z Was tak miała... to nie twardnienie. To takie kłucie na całym dole brzucha i na wysokości pępka...jak oddycham, chodzę, przekręcam się z boku na bok...tak od rana myślałam, że to w jelitach mi coś zalega ale ze tak powiem opróżniłam je a ból się utrzymuje.

Pójdę może wezmę nospę...

Zdecydowanie weź nospę!

Do góry