reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Luty 2015

Cześć dziewczyny. Kurczę, jeden dzień mnie nie było a tu 4 strony zapisane;) hehe ale to dobrze, że się wątek rozwija.
My też już po badaniach - mąż specjalnie wziął wolne i będzie chłopak;)
Mąż szczęśliwy - kupuje już konsole i klocki lego...ja trochę zawiedziona bo od początku byłam przeświadczona że będzie laska.
Ale chłopczyk też dobry:) Jakie macie propozycje na imiona?
Bo mój mąż to by chciał Juniora!!!!

reklama
HejIle spędzacie czasu przed kompem? Przeczytałam, że nie powinno się dłużej niż 4 godziny pracować przy komputerze, a ja pracuję dużo dłużej i teraz mam schizy, czy nie zaszkodziłam dzicku :(Bóle głowy przetrzymuję, jak zawsze. Jestem przeciwniczką tabletek. Świeże powietrze pomaga i jak jest niskie ciśnienie i od tego ból, to kawa i dużo ruchu.

Mujer ja jestem na zwolnieniu ale u nas jest tak że jak do pracy dostarczy sie zaświadczenie o ciąży to sie pracuje 4h (płaca za 8 normalnie) właśnie dlatego że praca przed komputerem a na inne stanowisko pracodawca nie przenosi a nie ma co robić bez komputera bo praca tylko na nim sie odbywa.
Takie są zalecenia w ciąży ale nawet jak pracujesz przy komputerze dłużej to pewnie nie musi to oznaczać że zaszkodziłaś, a możesz ograniczyć w pracy czas spedzany przed komputerem?

Ostatnia edycja:
Monika bardzo ładne imiona, Mujer Adam to mój typ ale mąż nie chce :)

My mówimy Bąbelek ale najbardziej prawdopodobne jest że będzie Szymon :)

reklama
mój szef ma za nic kodeks pracy i pracowałam przy kompie 8 godz. jak mu powiedziałam że przy komputerze mogę tylko 4 to tylko mruknął pod nosem że mogę iść na l4 i on z tym nie ma problemu no to poszłam:tak:

Do góry