reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Luty 2015

dorex3 a miałaś normalne znieczulenie? Pytam bo jak się tylko wykuruje tez muszę isć z z zembiskiem do stomatologa- może to nie dranie ale już pół mi się ułamało i pewnie będzie grzebanina w nerwach :/ .

Ja już po spacerku z Julką - ale dała mi w kość jak z placu zabaw wychodziłyśmy - myślę, że mało kto jej nie słyszał:-D
Wiem nie powinnam wychodzić ze swoim choróbskiem, ale szkoda mi naprawdę by siedziała w domu w taką pogodę więc chociaż na godzinkę wyszłyśmy.
A teraz lecę kłaść tego Robaka spać :)

Jeszcze raz dziękuję za sympatyczne powitanie i do jutra!

reklama
Witam wszystkich,
To może i ja się w końcu ujawnię :)
Trafiłam tu kilka dni temu, ale trochę czasu zajęło mi przeczytanie wątku.
Jestem w pierwszej ciąży, z terminem wg @ 7 luty (w sumie 4 luty, znając termin owu). Bardzo prawdopodobne, że będzie chłopczyk i już od jakiegoś czasu się wierci :) Zdrowie i samopoczucie pozwala mi nadal pracować, tak więc może nie będę miała jak pisać regularnie, ale spróbuję.
Co do sposobów na przeziębienie i gardło. Znajomy z Indii polecił mi kiedyś ssanie imbiru. Nie przetestowałam tego w prawdziwym przeziębieniowym boju, ale jak tylko czuję drapanie w gardle, podjadam marynowany imbir i na tym etapie mi pomagał.
Pozdrawiam :)

Witajcie,
Jestem tu "nowa" :D Wcześniej troszkę udzielałam się w innym wątku ale w tym pisze pierwszy raz:)
Dlaczego?
Kurczę bo zaczynam czuć się samotna :( Jakoś tak hormony ze mną wygrywają i non stop chce mi się płakać, krzyczeć itp. :)
Mam już jedną córeczkę prawie 3 letnią a jutro dowiem się ( jak dzidzia pokaże) czy będzie miała siostrę czy brata :)
Do tej pory nie miałam żadnych odczuć, przypuszczeń ale dziś coś mnie tknęło i myślę,że to będzie chłopak.

Termin mam na 3 lutego .

Bardzo serdecznie wszystkich witam i tym samym życzę szczęśliwej drugiej połowy ciąży i dużo zdrowia!!! :)
( Bo ja sama od 3 tyg chora :/ )

Witamy, z Nami raźniej :D

ząb wyrwany, stomatolog pozbyła się go w 30 sekund ( a to ósemka była:szok:), na razie jest ok i funkcjonuje bez leków przeciwbólowych ( czyt. bez apapu ;-))

Zazdroszczę, że już po! Ja mam chyba 4 do robienia, 2 do leczenia a 2 tylko zaplombować. Panicznie boję się dentysty, ostatni raz byłam przed ciążą z Milą i mdlałam aż, więc chyba bezpieczniej będzie jak pójdę po ciąży... wolę 100000000000000 razy rodzić niż iść raz do dentysty :( Głupia jestem, nie? :(

dorex3 a miałaś normalne znieczulenie? Pytam bo jak się tylko wykuruje tez muszę isć z z zembiskiem do stomatologa- może to nie dranie ale już pół mi się ułamało i pewnie będzie grzebanina w nerwach :/ .

Ja już po spacerku z Julką - ale dała mi w kość jak z placu zabaw wychodziłyśmy - myślę, że mało kto jej nie słyszał:-D
Wiem nie powinnam wychodzić ze swoim choróbskiem, ale szkoda mi naprawdę by siedziała w domu w taką pogodę więc chociaż na godzinkę wyszłyśmy.
A teraz lecę kłaść tego Robaka spać :)

Jeszcze raz dziękuję za sympatyczne powitanie i do jutra!

My dziś od 15.30 do 19.30 na spacerku i też zaliczyłyśmy plac zabaw :) Mila tak się wymęczyła przerzucaniem kamyków, że poszła spać o 20 :szok: a ostatnio zasypia o 22- 22.30 :szok:

Anianka i Katska witajcie,
a z tym marynowanym imbirem muszę przetestować, surowy jest dla mnie nie do ruszenia, ale mam tak złe samopoczucie, że pewno smaku w tej chwili bym nie poczuła :-(
Anianka, a ja jak psiak przyklejona do okna, piękna pogoda, a ja oparty nos o szybę ze swoim choróbskiem i tęsknie spoglądałam na świat, jutro do lekarza i może zdążę nacieszyć się słonkiem:-(

maagsiaa nie jesteś odosobniona w swoim strachu, znam osoby w swoim otoczeniu, które strach paraliżuje przed dentystą i wśród nich są dziewczyny, które rodziły sn, ja np. długo szukałam, aż znalazłam panią dr, która jest aniołem i teraz chodzę jak do każdego innego lekarza, także trzymam kciuki abyś znalazła takiego anioła:tak:
życzę Wam dobrej nocy :)

I jest nas coraz więcej! :tak: super:-D witajcie nowe przyszłe mamy :-)

gratuluję poznania płci, połówkowych i dobrych wiadomości.
My mamy jutro gina, a na połówkowe umówiłam nas na 3.10 więc cierpliwie czekamy do półmetku ;-)

u mnie dziś słonko, więc zabieram się za pranie i sprzątanie :tak:
dobrego dnia!

reklama
Dzień dobry:)

Witam nowe lutowe mamy:)

Gratuluje udanych wizyt i poznania płci oraz trzymam kciuki za dzisiejsze i kolejne wizyty;-)
Wszystkim choruszkom życzę szybkiego powrotu do zdrowia;-)

U nas dziś kolejny słoneczny dzień, co nastraja mnie pozytywnie:tak:czujemy się dobrze, żadnych dolegliwości, bólu, z czego się bardzo cieszę;-) nawet kręgosłup przestał aż tak dokuczać;-)równo za tydzień mamy wizytę...w końcu, bo to czekanie jest bardzo męczące;-)

Miłego dnia;-)

Do góry