reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Luty 2015

reklama
jestem i ja
byłam na badaniach krwi a potem w lidlu i obkupiłam moją 15-miesięczną córcię w ubranka na jesień/zimę bo dziś jest akcja ubrankowa dla starszych maluchów:-D
teraz nadrabiam zaległości śniadankowe, potem ogarnę mieszkanko umyję głowę zrobię obiad a na 15 idę wyrwać ząb brrrrrrrrrr trzymajcie kciuki:tak:

Cześć Dziewczyny :)
czytam Was regularnie, ale sama mam mało czasu na pisanie - pracuję :)
ja też od kilu dni czuje ruchy naszego Robaczka :)
płci jeszcze nie znamy - ja obstawiam chłopca - mam takie przeczucie od początku ;) Mąż mówi, że będzie dziewczynka - mam nadzieję, że okaże się na najbliższej wizycie :)
pozdrawiam Was cieplutko !

Witam się również :)
Ja po ciężkim weekendzie i kolejny ciężki dzień, wymioty, kaszel, ból gardła i ogólne osłabienie, ale oczywiście lekarz może mnie przyjąć dopiero jutro:wściekła/y:
Dziewczyny trzymam za Was kciuki, wymarzonych płci, dorex3 będzie dobrze;-) czekamy na wieści:tak:

Witam wszystkie mamusie w ten piękny słoneczny dzień:)
Zaciskam kciuki za wszystkie wizyty i te połówkowe i te normalne za dentystę również;)
Ja niestety pod kocykiem bo przeziębienie mnie wzięło i od soboty leżę..;/
Byłam w pt u gin i nie było widać płci;/Ale zbliża się termin połówkowych wiec myślę że dowiemy się czy jednak córka czy syn :]

reklama
Cześć dziewczyny:) taki ładny dzień, a nic się nie chce;) nie wiem jak wy, ale ja jak się robi tak ciepło to od razu zdycham, ciężej mi się chodzi i szybciej się męczę.
Jutro wizyta u gina - oby było widać płeć, bo już z mężem okropnie nie możemy się doczekać. W sklepach jest tyle pięknych rzeczy, ale czekamy aż będzie znana płeć żeby kupić choć kilka śliczności:)

Do góry