reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Luty 2015

reklama
jestem i ja
byłam na badaniach krwi a potem w lidlu i obkupiłam moją 15-miesięczną córcię w ubranka na jesień/zimę bo dziś jest akcja ubrankowa dla starszych maluchów:-D
teraz nadrabiam zaległości śniadankowe, potem ogarnę mieszkanko umyję głowę zrobię obiad a na 15 idę wyrwać ząb brrrrrrrrrr trzymajcie kciuki:tak:

Cześć Dziewczyny :)
czytam Was regularnie, ale sama mam mało czasu na pisanie - pracuję :)
ja też od kilu dni czuje ruchy naszego Robaczka :)
płci jeszcze nie znamy - ja obstawiam chłopca - mam takie przeczucie od początku ;) Mąż mówi, że będzie dziewczynka - mam nadzieję, że okaże się na najbliższej wizycie :)
pozdrawiam Was cieplutko !

Witam się również :)
Ja po ciężkim weekendzie i kolejny ciężki dzień, wymioty, kaszel, ból gardła i ogólne osłabienie, ale oczywiście lekarz może mnie przyjąć dopiero jutro:wściekła/y:
Dziewczyny trzymam za Was kciuki, wymarzonych płci, dorex3 będzie dobrze;-) czekamy na wieści:tak:

Witam wszystkie mamusie w ten piękny słoneczny dzień:)
Zaciskam kciuki za wszystkie wizyty i te połówkowe i te normalne za dentystę również;)
Ja niestety pod kocykiem bo przeziębienie mnie wzięło i od soboty leżę..;/
Byłam w pt u gin i nie było widać płci;/Ale zbliża się termin połówkowych wiec myślę że dowiemy się czy jednak córka czy syn :]

reklama
Cześć dziewczyny:) taki ładny dzień, a nic się nie chce;) nie wiem jak wy, ale ja jak się robi tak ciepło to od razu zdycham, ciężej mi się chodzi i szybciej się męczę.
Jutro wizyta u gina - oby było widać płeć, bo już z mężem okropnie nie możemy się doczekać. W sklepach jest tyle pięknych rzeczy, ale czekamy aż będzie znana płeć żeby kupić choć kilka śliczności:)

Do góry