reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Luty 2015

dorex3 a miałaś normalne znieczulenie? Pytam bo jak się tylko wykuruje tez muszę isć z z zembiskiem do stomatologa- może to nie dranie ale już pół mi się ułamało i pewnie będzie grzebanina w nerwach :/ .

Ja już po spacerku z Julką - ale dała mi w kość jak z placu zabaw wychodziłyśmy - myślę, że mało kto jej nie słyszał:-D
Wiem nie powinnam wychodzić ze swoim choróbskiem, ale szkoda mi naprawdę by siedziała w domu w taką pogodę więc chociaż na godzinkę wyszłyśmy.
A teraz lecę kłaść tego Robaka spać :)

Jeszcze raz dziękuję za sympatyczne powitanie i do jutra!

reklama
Witam wszystkich,
To może i ja się w końcu ujawnię :)
Trafiłam tu kilka dni temu, ale trochę czasu zajęło mi przeczytanie wątku.
Jestem w pierwszej ciąży, z terminem wg @ 7 luty (w sumie 4 luty, znając termin owu). Bardzo prawdopodobne, że będzie chłopczyk i już od jakiegoś czasu się wierci :) Zdrowie i samopoczucie pozwala mi nadal pracować, tak więc może nie będę miała jak pisać regularnie, ale spróbuję.
Co do sposobów na przeziębienie i gardło. Znajomy z Indii polecił mi kiedyś ssanie imbiru. Nie przetestowałam tego w prawdziwym przeziębieniowym boju, ale jak tylko czuję drapanie w gardle, podjadam marynowany imbir i na tym etapie mi pomagał.
Pozdrawiam :)

Witajcie,
Jestem tu "nowa" :D Wcześniej troszkę udzielałam się w innym wątku ale w tym pisze pierwszy raz:)
Dlaczego?
Kurczę bo zaczynam czuć się samotna :( Jakoś tak hormony ze mną wygrywają i non stop chce mi się płakać, krzyczeć itp. :)
Mam już jedną córeczkę prawie 3 letnią a jutro dowiem się ( jak dzidzia pokaże) czy będzie miała siostrę czy brata :)
Do tej pory nie miałam żadnych odczuć, przypuszczeń ale dziś coś mnie tknęło i myślę,że to będzie chłopak.

Termin mam na 3 lutego .

Bardzo serdecznie wszystkich witam i tym samym życzę szczęśliwej drugiej połowy ciąży i dużo zdrowia!!! :)
( Bo ja sama od 3 tyg chora :/ )

Witamy, z Nami raźniej :D

ząb wyrwany, stomatolog pozbyła się go w 30 sekund ( a to ósemka była:szok:), na razie jest ok i funkcjonuje bez leków przeciwbólowych ( czyt. bez apapu ;-))

Zazdroszczę, że już po! Ja mam chyba 4 do robienia, 2 do leczenia a 2 tylko zaplombować. Panicznie boję się dentysty, ostatni raz byłam przed ciążą z Milą i mdlałam aż, więc chyba bezpieczniej będzie jak pójdę po ciąży... wolę 100000000000000 razy rodzić niż iść raz do dentysty :( Głupia jestem, nie? :(

dorex3 a miałaś normalne znieczulenie? Pytam bo jak się tylko wykuruje tez muszę isć z z zembiskiem do stomatologa- może to nie dranie ale już pół mi się ułamało i pewnie będzie grzebanina w nerwach :/ .

Ja już po spacerku z Julką - ale dała mi w kość jak z placu zabaw wychodziłyśmy - myślę, że mało kto jej nie słyszał:-D
Wiem nie powinnam wychodzić ze swoim choróbskiem, ale szkoda mi naprawdę by siedziała w domu w taką pogodę więc chociaż na godzinkę wyszłyśmy.
A teraz lecę kłaść tego Robaka spać :)

Jeszcze raz dziękuję za sympatyczne powitanie i do jutra!

My dziś od 15.30 do 19.30 na spacerku i też zaliczyłyśmy plac zabaw :) Mila tak się wymęczyła przerzucaniem kamyków, że poszła spać o 20 :szok: a ostatnio zasypia o 22- 22.30 :szok:

Anianka i Katska witajcie,
a z tym marynowanym imbirem muszę przetestować, surowy jest dla mnie nie do ruszenia, ale mam tak złe samopoczucie, że pewno smaku w tej chwili bym nie poczuła :-(
Anianka, a ja jak psiak przyklejona do okna, piękna pogoda, a ja oparty nos o szybę ze swoim choróbskiem i tęsknie spoglądałam na świat, jutro do lekarza i może zdążę nacieszyć się słonkiem:-(

maagsiaa nie jesteś odosobniona w swoim strachu, znam osoby w swoim otoczeniu, które strach paraliżuje przed dentystą i wśród nich są dziewczyny, które rodziły sn, ja np. długo szukałam, aż znalazłam panią dr, która jest aniołem i teraz chodzę jak do każdego innego lekarza, także trzymam kciuki abyś znalazła takiego anioła:tak:
życzę Wam dobrej nocy :)

I jest nas coraz więcej! :tak: super:-D witajcie nowe przyszłe mamy :-)

gratuluję poznania płci, połówkowych i dobrych wiadomości.
My mamy jutro gina, a na połówkowe umówiłam nas na 3.10 więc cierpliwie czekamy do półmetku ;-)

u mnie dziś słonko, więc zabieram się za pranie i sprzątanie :tak:
dobrego dnia!

reklama
Dzień dobry:)

Witam nowe lutowe mamy:)

Gratuluje udanych wizyt i poznania płci oraz trzymam kciuki za dzisiejsze i kolejne wizyty;-)
Wszystkim choruszkom życzę szybkiego powrotu do zdrowia;-)

U nas dziś kolejny słoneczny dzień, co nastraja mnie pozytywnie:tak:czujemy się dobrze, żadnych dolegliwości, bólu, z czego się bardzo cieszę;-) nawet kręgosłup przestał aż tak dokuczać;-)równo za tydzień mamy wizytę...w końcu, bo to czekanie jest bardzo męczące;-)

Miłego dnia;-)

Do góry