reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Luty 2015

dzein dobry :-)

odzywam sie po długim czasie - przerwa wywołana wieloma zawirowaniami... przeszłam zapalenie oskrzeli wraz z córką, jelitówkę, takie przeziebienie że oczy mi puchły, klopoty ze spojeniem łonowym daja tak w kośc, że są dni w których nie mogę sie ruszac.......... no i milion innych niezdrowotnych spraw... mam nadzieje, że mnie jednak przyjmiecie :-)

widziałam, ze pisałyście o przeziębieniach polecam do nosa Tantum protect i wode morska, czosnek w tabletkach - wariant dla tych, które jak ja maja zgage po czosnku, tantum verde na gardełko, apap i oklady z chłodnych recznikow na bol głowy.

Dragonella dzisiaj mamy połówkowe, kciuki zaciśnięte również :-D

juz jestem po:-) bedzie chłopak :-) duży na 16 cm waga 311 g :-D:-D jak pan doktor powiedział kawał chłopa:-D wszytko w normie, pomiary zrobione:-D mąż szaleje ze szczęscia :tak::-D:tak:

teraz czekam na Twoja MadziaSek wizyte :-)

ide czytac inne watki :-)

pozdowienia dla nowych mam i duzo zdrówka :-)

reklama
Witajcie,
Jestem tu "nowa" :D Wcześniej troszkę udzielałam się w innym wątku ale w tym pisze pierwszy raz:)
Dlaczego?
Kurczę bo zaczynam czuć się samotna :( Jakoś tak hormony ze mną wygrywają i non stop chce mi się płakać, krzyczeć itp. :)
Mam już jedną córeczkę prawie 3 letnią a jutro dowiem się ( jak dzidzia pokaże) czy będzie miała siostrę czy brata :)
Do tej pory nie miałam żadnych odczuć, przypuszczeń ale dziś coś mnie tknęło i myślę,że to będzie chłopak.

Termin mam na 3 lutego .

Bardzo serdecznie wszystkich witam i tym samym życzę szczęśliwej drugiej połowy ciąży i dużo zdrowia!!! :)
( Bo ja sama od 3 tyg chora :/ )

Cześć
Ale chorób się mnozy...
Ja odpukać zdrowa chociaż moja Gabi pociagajaca sie zrobiła.
Ja jestem po piatkowej wizycie i u mnie wszusyko gra, dzidzia na perfekt a będzie to na 90% dziewczynka :tak:

Czekam na Wasze wiesci wizytowe

Co do kłucia to tez miałam jednego dnia lekarz powiedział ze to częste w ciazy choć nie zupełnie normalne, nie wiem nic wiecej.

Witam Nowe Mamusie :-) Anianka - nie martw się! Z nami razniej więc nie daj się hormonom i możesz liczyć na wsparcie;-)

Ją też się melduje po chwilowym niebycie. Się nazbieralo chorób i sama nie wiem czego jeszcze, więc dopiero teraz mam chwilę żeby zagadac.
Dobrze że forum nie ma podgladu na moja chatę bo przez te niedomagania (całą sobotę lezalam z nospa) nie ogarnelam domowego tornada - szczęśliwie zadni goście się nie zapowiedzieli a niespodziewanych nie było to tylko malz ponarzekal na bałagan i dodatkowo zepsuł odkurzacz:szok: jak już się zdecydował sprzątać.

Miłego popołudnia - poczytam Was Kochane to pewnie wieczorkiem dorzuce coś od siebie.
A i gratulacje z udanych wizyt i kciuki za kolejne!

Cześć dziewczyny:) taki ładny dzień, a nic się nie chce;) nie wiem jak wy, ale ja jak się robi tak ciepło to od razu zdycham, ciężej mi się chodzi i szybciej się męczę.
Jutro wizyta u gina - oby było widać płeć, bo już z mężem okropnie nie możemy się doczekać. W sklepach jest tyle pięknych rzeczy, ale czekamy aż będzie znana płeć żeby kupić choć kilka śliczności:)
ja tez jutro mam wizyte no i po poludniu usg genetyczne tez sie doczekac nie moge ale i sie boje :sorry2:

ząb wyrwany, stomatolog pozbyła się go w 30 sekund ( a to ósemka była:szok:), na razie jest ok i funkcjonuje bez leków przeciwbólowych ( czyt. bez apapu ;-))

reklama
Do góry