reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Luty 2015

dzein dobry :-)

odzywam sie po długim czasie - przerwa wywołana wieloma zawirowaniami... przeszłam zapalenie oskrzeli wraz z córką, jelitówkę, takie przeziebienie że oczy mi puchły, klopoty ze spojeniem łonowym daja tak w kośc, że są dni w których nie mogę sie ruszac.......... no i milion innych niezdrowotnych spraw... mam nadzieje, że mnie jednak przyjmiecie :-)

widziałam, ze pisałyście o przeziębieniach polecam do nosa Tantum protect i wode morska, czosnek w tabletkach - wariant dla tych, które jak ja maja zgage po czosnku, tantum verde na gardełko, apap i oklady z chłodnych recznikow na bol głowy.

Dragonella dzisiaj mamy połówkowe, kciuki zaciśnięte również :-D

juz jestem po:-) bedzie chłopak :-) duży na 16 cm waga 311 g :-D:-D jak pan doktor powiedział kawał chłopa:-D wszytko w normie, pomiary zrobione:-D mąż szaleje ze szczęscia :tak::-D:tak:

teraz czekam na Twoja MadziaSek wizyte :-)

ide czytac inne watki :-)

pozdowienia dla nowych mam i duzo zdrówka :-)

reklama
Witajcie,
Jestem tu "nowa" :D Wcześniej troszkę udzielałam się w innym wątku ale w tym pisze pierwszy raz:)
Dlaczego?
Kurczę bo zaczynam czuć się samotna :( Jakoś tak hormony ze mną wygrywają i non stop chce mi się płakać, krzyczeć itp. :)
Mam już jedną córeczkę prawie 3 letnią a jutro dowiem się ( jak dzidzia pokaże) czy będzie miała siostrę czy brata :)
Do tej pory nie miałam żadnych odczuć, przypuszczeń ale dziś coś mnie tknęło i myślę,że to będzie chłopak.

Termin mam na 3 lutego .

Bardzo serdecznie wszystkich witam i tym samym życzę szczęśliwej drugiej połowy ciąży i dużo zdrowia!!! :)
( Bo ja sama od 3 tyg chora :/ )

Cześć
Ale chorób się mnozy...
Ja odpukać zdrowa chociaż moja Gabi pociagajaca sie zrobiła.
Ja jestem po piatkowej wizycie i u mnie wszusyko gra, dzidzia na perfekt a będzie to na 90% dziewczynka :tak:

Czekam na Wasze wiesci wizytowe

Co do kłucia to tez miałam jednego dnia lekarz powiedział ze to częste w ciazy choć nie zupełnie normalne, nie wiem nic wiecej.

Witam Nowe Mamusie :-) Anianka - nie martw się! Z nami razniej więc nie daj się hormonom i możesz liczyć na wsparcie;-)

Ją też się melduje po chwilowym niebycie. Się nazbieralo chorób i sama nie wiem czego jeszcze, więc dopiero teraz mam chwilę żeby zagadac.
Dobrze że forum nie ma podgladu na moja chatę bo przez te niedomagania (całą sobotę lezalam z nospa) nie ogarnelam domowego tornada - szczęśliwie zadni goście się nie zapowiedzieli a niespodziewanych nie było to tylko malz ponarzekal na bałagan i dodatkowo zepsuł odkurzacz:szok: jak już się zdecydował sprzątać.

Miłego popołudnia - poczytam Was Kochane to pewnie wieczorkiem dorzuce coś od siebie.
A i gratulacje z udanych wizyt i kciuki za kolejne!

Cześć dziewczyny:) taki ładny dzień, a nic się nie chce;) nie wiem jak wy, ale ja jak się robi tak ciepło to od razu zdycham, ciężej mi się chodzi i szybciej się męczę.
Jutro wizyta u gina - oby było widać płeć, bo już z mężem okropnie nie możemy się doczekać. W sklepach jest tyle pięknych rzeczy, ale czekamy aż będzie znana płeć żeby kupić choć kilka śliczności:)
ja tez jutro mam wizyte no i po poludniu usg genetyczne tez sie doczekac nie moge ale i sie boje :sorry2:

ząb wyrwany, stomatolog pozbyła się go w 30 sekund ( a to ósemka była:szok:), na razie jest ok i funkcjonuje bez leków przeciwbólowych ( czyt. bez apapu ;-))

reklama
Do góry