reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Luty 2015

reklama
Hej jestem tutaj pierwszy raz, czy jest ktos ktomrodzil lub bedzie w UK? Pozdrawiam

ja będę rodzić ,ale w Norwegii ;-)

na ból głowy zawsze biorę Apap Extra bo nic nie pomaga a na salicylany jestem uczulona :-(
w tej ciaży jeszcze nie brałam, przecierpiałam sobie :no:

w kwestii kurtki, patrzyłam już nawet w necie na te stricte ciążowe,ale drogie w piernik :no:

u mnie od rana leje :wściekła/y:

ja też czuje maluszka,ale jeszcze nie kopanie tylko jak sobie pływa raczej ;-)

Hej dziewczyny, chwilę mnie nie było. Też już poczułam wczoraj kopniaczka i dzisiaj kilka słabszych pukniec, więc myślę, że to już moje dziecię zagaduje :-)

Widzę sporo nowych mam, witam Was serdecznie :-D

Co do leków, to zdarzyło mi się raz wziąć paracetamol 500mg a resztę bóli cierpliwie znoszę, no ale czasem trzeba. Obolala mama i podenerwowana wcale nie jest lepsza niż jedna tabletka przeciwbólowa.

Stokrotka, bardzo jestem i będę ciekawa Twoich doświadczeń z ciąży i porodu w Norwegii, bo znajoma miała tam rodzić. Na razie jak to wygląda? Ciążę prowadzi lekarz czy położne ?

Hej dziewczyny, chwilę mnie nie było. Też już poczułam wczoraj kopniaczka i dzisiaj kilka słabszych pukniec, więc myślę, że to już moje dziecię zagaduje :-)

Widzę sporo nowych mam, witam Was serdecznie :-D

Co do leków, to zdarzyło mi się raz wziąć paracetamol 500mg a resztę bóli cierpliwie znoszę, no ale czasem trzeba. Obolala mama i podenerwowana wcale nie jest lepsza niż jedna tabletka przeciwbólowa.

Stokrotka, bardzo jestem i będę ciekawa Twoich doświadczeń z ciąży i porodu w Norwegii, bo znajoma miała tam rodzić. Na razie jak to wygląda? Ciążę prowadzi lekarz czy położne ?

póki co nic nie wiem :no: pisałam na forum Moja Norwegia,ale nikt mi nie odpowiedział :no:
mam tylko nadzieję,że jest lepsza opieka niż w UK ;-) tam to bym się bała rodzić chociaż moje znajome rodzą i wsio ok ;-)

Zazdroszę wam kopniaczków. Ja czekam i czekam i nic. To pewnie dlatego, że to pierwsza ciąża no i mam nadwagę, a to może spowodować pewne opóźnienia. Czasami jak leżę wydaje mi się że to już to, ale to chyba bardziej moje pobożne życzenie:)

Proponuję szukać ubrań ciążowych na allegro, można kupić markowe ciuszki za 1/5ceny. Ja właśnie za tyle wylicytowałam nową kurtkę, która w katalogu kosztuje ponad 300zł.

Ja zapisałam się wczoraj na szkołę rodzenia;) Zaczynamy dopiero za miesiąc, ale już nie mogę się doczekać:)

Cześć
Jestem tu nowa ale postanowiłam dolączyć
Jestem ciężarówka która ciaże prowadzi w De i będzie tam rodzić, sama nie wiem do teh pory czy to lepiej czy gorzej, bo lekarza mam takiego którego nie lubie który mnie nie stara się zrozumieć i dziś ide do innego:no:
Termin mam na 7 lutego
A tydzień ciąży niby 19 bo o tydzień ciąża młodsza wg USG

Hej dziewczyny :)

Ja dopijam herbatę i podwijam rękawki i sprzątanie mam zaplanowane, kurze podłogi itp. , pralce również nie odpuszczę pięknie świeci słonce wiec od razu na balkon pójdzie suszarka .

Miłego dnia wam życze :) :)

reklama
Witam mamusie:) talia witaj :)
a u mnie deszczowo, apetyt duży, wczoraj wieczorem wciągnęłam kg jabłek, jak tak dalej pójdzie to kurtki nie znajdę:zawstydzona/y: i trochę kłuje mnie w dole brzucha, też tak macie?

Do góry