reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Luty 2015

reklama
Hej jestem tutaj pierwszy raz, czy jest ktos ktomrodzil lub bedzie w UK? Pozdrawiam

ja będę rodzić ,ale w Norwegii ;-)

na ból głowy zawsze biorę Apap Extra bo nic nie pomaga a na salicylany jestem uczulona :-(
w tej ciaży jeszcze nie brałam, przecierpiałam sobie :no:

w kwestii kurtki, patrzyłam już nawet w necie na te stricte ciążowe,ale drogie w piernik :no:

u mnie od rana leje :wściekła/y:

ja też czuje maluszka,ale jeszcze nie kopanie tylko jak sobie pływa raczej ;-)

Hej dziewczyny, chwilę mnie nie było. Też już poczułam wczoraj kopniaczka i dzisiaj kilka słabszych pukniec, więc myślę, że to już moje dziecię zagaduje :-)

Widzę sporo nowych mam, witam Was serdecznie :-D

Co do leków, to zdarzyło mi się raz wziąć paracetamol 500mg a resztę bóli cierpliwie znoszę, no ale czasem trzeba. Obolala mama i podenerwowana wcale nie jest lepsza niż jedna tabletka przeciwbólowa.

Stokrotka, bardzo jestem i będę ciekawa Twoich doświadczeń z ciąży i porodu w Norwegii, bo znajoma miała tam rodzić. Na razie jak to wygląda? Ciążę prowadzi lekarz czy położne ?

Hej dziewczyny, chwilę mnie nie było. Też już poczułam wczoraj kopniaczka i dzisiaj kilka słabszych pukniec, więc myślę, że to już moje dziecię zagaduje :-)

Widzę sporo nowych mam, witam Was serdecznie :-D

Co do leków, to zdarzyło mi się raz wziąć paracetamol 500mg a resztę bóli cierpliwie znoszę, no ale czasem trzeba. Obolala mama i podenerwowana wcale nie jest lepsza niż jedna tabletka przeciwbólowa.

Stokrotka, bardzo jestem i będę ciekawa Twoich doświadczeń z ciąży i porodu w Norwegii, bo znajoma miała tam rodzić. Na razie jak to wygląda? Ciążę prowadzi lekarz czy położne ?

póki co nic nie wiem :no: pisałam na forum Moja Norwegia,ale nikt mi nie odpowiedział :no:
mam tylko nadzieję,że jest lepsza opieka niż w UK ;-) tam to bym się bała rodzić chociaż moje znajome rodzą i wsio ok ;-)

Zazdroszę wam kopniaczków. Ja czekam i czekam i nic. To pewnie dlatego, że to pierwsza ciąża no i mam nadwagę, a to może spowodować pewne opóźnienia. Czasami jak leżę wydaje mi się że to już to, ale to chyba bardziej moje pobożne życzenie:)

Proponuję szukać ubrań ciążowych na allegro, można kupić markowe ciuszki za 1/5ceny. Ja właśnie za tyle wylicytowałam nową kurtkę, która w katalogu kosztuje ponad 300zł.

Ja zapisałam się wczoraj na szkołę rodzenia;) Zaczynamy dopiero za miesiąc, ale już nie mogę się doczekać:)

Cześć
Jestem tu nowa ale postanowiłam dolączyć
Jestem ciężarówka która ciaże prowadzi w De i będzie tam rodzić, sama nie wiem do teh pory czy to lepiej czy gorzej, bo lekarza mam takiego którego nie lubie który mnie nie stara się zrozumieć i dziś ide do innego:no:
Termin mam na 7 lutego
A tydzień ciąży niby 19 bo o tydzień ciąża młodsza wg USG

Hej dziewczyny :)

Ja dopijam herbatę i podwijam rękawki i sprzątanie mam zaplanowane, kurze podłogi itp. , pralce również nie odpuszczę pięknie świeci słonce wiec od razu na balkon pójdzie suszarka .

Miłego dnia wam życze :) :)

reklama
Witam mamusie:) talia witaj :)
a u mnie deszczowo, apetyt duży, wczoraj wieczorem wciągnęłam kg jabłek, jak tak dalej pójdzie to kurtki nie znajdę:zawstydzona/y: i trochę kłuje mnie w dole brzucha, też tak macie?

Do góry