reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Luty 2015

wczoraj lekarz nam powiedzal ze w szpitalu w ktorym zamierzam rodzic organizuja raz w miesiacu takie wycieczki po dziale porodowym. zamierzam sie wybrac pod koniec pazdziernika. przynajmniej bede oswojona ze szpitalem...

reklama
Witam:)
A ja nic nie czuję:-(ani bulgotania, ani motylków, ani rozpychania...nic kompletnie nic...

Dziś od rana posprzątałam, poodkurzałam i umyłam podłogi, także reszta dnia tylko i wyłącznie odpoczynek:) pogoda dzisiaj nie za ciekawa więc jeszcze nie mam pomysłu co by tu robić...

Co do wyników badania krwi to bardzo się dziwiłam że są aż tak dobre, bo jadłam praktycznie suche bułki z masłem prawie cały miesiąc ;-)w tym miesiącu nie dostałam skierowania na krew więc nie wiem co się tam dzieje:)

Miłego dnia! :)

Olenka czuje się ok poza tym że mam mdłości jeszcze i często mnie boli głowa.

Co do witamin biorę femibion natal classic i teraz z żelaza terdyferon bo po feroplexsie moje wyniki jeszcze sie pogorszyły.
Pije też sok z buraka z jabłkowym bo sam dla mnie jest nie do przełknięcia.

Co do picia herbatki z pokrzywy to mi lekarz zabronił z reszta nie wiem dlaczego ale na mojej herbatce też pisze żeby kobiety w ciąży nie piły.... ale po pierwszym porodzie w szpitalu mi dawali na silną anemię( hemoglobina 6,9) ale nie podziałało i dopiero przetoczeniem krwi mnie podnieśli.
Po moich poprzednich "przygodach" lekarz powiedział że jak terdyferon nie da rady to jeszcze jakieś zastrzyki na to są.... ( mam nadzieję że nie będą potrzebne)........ale się rozpisałam:zawstydzona/y:

toś mnie postraszyła tym Feroplexem :-( ziółek w ciąży nie wolno raczej

wczoraj lekarz nam powiedzal ze w szpitalu w ktorym zamierzam rodzic organizuja raz w miesiacu takie wycieczki po dziale porodowym. zamierzam sie wybrac pod koniec pazdziernika. przynajmniej bede oswojona ze szpitalem...

ja też zwiedzałam swój szpital te 2 lata temu a teraz pewnie pójdę na żywioł w tej Norwegii :-D

ja też czuje te bąbelki itp. ale wydaje mi sie,że to gazy może :-D

Witam :)
Co do ruchów, to ja już czuję porządne rozpychanie się :) Dzisiaj rano tak mocno się rozpychał mój Okruszek, że aż nie oddychałam przez chwilę, by móc delektować się tą chwilą :D

Ja nie wiedziałam jak wygląda porodówka w moim szpitalu, a miałam okazję chodzić też do szkoły rodzenia za darmo w tymże szpitalu i też nie poszłam. Jestem z natury taka, że jak jestem do czegoś przygotowana, to się stresuję. Jak nauczyłam się na egzamin na studiach, to omało nie mdlałam przed :D Jak D wiedział, że mam egzamin, to od razu kupował mi dodatkową paczkę papierosów, bo tak się stresowałam, ale gdy nic się nie uczyłam, nawet do zeszytu nie zaglądnęłam, to szłam na luzie :D Więc postanowiłam, że do porodu pójdę na żywioł :D I tak oto bez stresu urodziłam Milę :) Teraz już wiem jak to wszystko wygląda i powiem Wam, że na bank będę się stresować :D Taka moja głupia natura haha

Witam z czekolada ;-)

Ja biore femibion natal classic, tran i do tego femisept uro.
Oddzial w swoim szpitalu zwiedzalam jak na szkole rodzenia
chodzilam. Teraz chce gdzie indziej rodzic.

Magsia palisz papierosy?

Anika poczujesz jeszcze, moze dzidzia niesmiala jest ;-)

Witam nowe mamusie :-D
Milego dnia!

stokrotka nie stresuj się, u mnie feroplex w pierwszej ciązy długo dawał radę dopiero pod koniec przestał"działać" a w tej od początku kicha i musiałam przejść na coś innego ale czy podziała? mysle że to indywidualna sprawa organizmu:tak:;-)

reklama
Do góry