reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Luty 2015

Będzie dobrze napewno;) ja miałam wszystko to co ty oprócz torbieli. Teraz czekam AZ poczuje pierwsze ruchy małżeństwa;)

widzisz nie jestes sama pisz tu bedzie ci lzej :) nie mozesz myslec inaczej niz - BEDZIE WSZYSTKO DOBRZE I KONIEC ja tak sobie za kazdym razem mysle jak zaczyna mnie dol lapac i jest lepiej nie wolno myslec inaczej :)

reklama
Dla Olenki ale i dla innych Mam. Podczas pierwszej ciazy ginekolog dal mi wybor: albo suplementy albo codziennie pije ten wywar na bazie buraka. Zalaczam wygrzebany przepis

Przepis

Załączniki

• 1409320150264.jpg
    1409320150264.jpg
    17,3 KB · Wyświetleń: 38
Ja biore Pregne plus, (właściwie cała paleta witamin jest zawarta i nic dodatkowego nie trzeba brać ) i jestem zadowolona , gdy byłam w ciąży oddałam krew jako Honorowy dawca (oczywiście nieświadomie ) i krew miałam bardzo kiepską i bratowa poleciła mi ta Pregne i po 2 tyg stosowania wyniki miałam w normie. na wizycie powiedziałam lekarzowi jakie biorę witaminy i powiedział ze bardzo dobrze.
Teraz wyniki mam dobre ale dalej biorę bo wiadomo nie zaszkodzą,

Jedz żółtko jaja, kakao, ponoć dużo ma pokrzywa ja od dziś pije z niej herbate, wątróbka , fasola, szpinak. To jeżeli chodzi o jedzenie. Z suplementów mam selecta pregna 2, ma większa dawkę żelaza.

reklama
Do góry