reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Luty 2015

Czesc kochane jutro koniec urlopowanua sie w Ustce powrot do domku i codziennosc. Wizyte mam 9.9. Eiec ponad dwa tyg. Nie mam pojecia kto mieszka w brzuniu dzidź poptostu ;) pupa sie obracal i doktor nic nie wypatrzyl na polowkowym pod koniec wrzesnia na 100% okaze sie ;) dziewczyny a ktora zaklada watek zamkniety? Mysle ze tam wiecej moznabedzie o nas pisac i tak kameralniej bedzie.

reklama
U mnie też deszczowa, jesienna pogoda, szaro, buro i mokro. Głowę mi rozsadza i tak mi się kręci, że jak wstaje to mało się nie przewracam . Ciekawa jestem jak będzie tym razem. Zimą dwa lata temu było strach wyjść z domu, śnieg, lód, ślisko, zimno i prawie ostatnie trzy miesiące przed porodem przesiedziałam w domu. Ale była nuuuuda. Dobrze, że pracowałam do 7,5m-ca ciąży, bo tak to bym zwariowała. Teraz córka dostarczy rozrywki, ale czy będę w stanie gdzieś z nią wyjść...
Oby zima była łagodna w tym roku :-)

Gratuluję kolejnych udanych badań prenatalnych :-)
Ktoś jeszcze został? czy już wszystkie jesteśmy po?

Też jestem za zamknięciem wątku, lutowe mamy, które chciały dołączyć, pewno już to zrobiły.

Ostatnia edycja:
Jestem za watkiem.

U dentysty ekstra.. synek byl dzielniejszy niz mamusia, ja w gabinecie sie pocilam z nerwow a synek na luzie.. znieczulenie i potem luzik. Moje cudowne dziecie :)

Zaczynam sie wkurzac.. tesciowa juz zaczyna sie wpieprzac.. wozek nie taki, bo za drogi, nie kupujcie w takim kolorze... ble ble ble.. a moja cierpliwosc jest do czasu.. potem jezyk mi sie rozplatuje... ehhh

Monikamarcina nie martw się, dasz radę :* Teściowe muszą sobie pogadać... dobrze, że nie znasz mojej, bo byś już dawno pier*olca dostała xD

Witam przy sniadanku ;-)

Zapowiada sie ladan pogoda, wiec pralka pojdzie w ruch ;-)

MonikaMarcina, Magsia wspolczuje takich tesciowych.
Monika a podkreslilas ze sami bedziecie wybierac co kupujecie dla maluszka itd
No chyba ze tesciowa chce sama np wozek kupic

Milego dnia!

Dzień dobry:)
No to dzisiaj zmiana, u mnie brzydko, zimno i deszczowo:-)a wczoraj taki piękny dzień był:) W nocy znowu się kręciłam i na dodatek w pewnym momencie mąż się tak jakoś odwrócił że dostałam z łokcia w skroń...

monikamarcina
współczuje teściowej, moi też mnie denerwują, ale nie są szkodliwi, za to nie mogę znieść swojej szwagierki, ta to zawsze i wszystko wie najlepiej...już w kwestii wózka też się wypowiedziała...

reklama
MonikaMarcina, Magsia wspolczuje takich tesciowych.
Monika a podkreslilas ze sami bedziecie wybierac co kupujecie dla maluszka itd
No chyba ze tesciowa chce sama np wozek kupic

Milego dnia!
Ostatnio bylismy zoo i pokazywalam jaki nam sie podoba..
Wiem ze chce sie dolozyc do wozka.. mimo iz my mowimy ze nie ma takiej potrzeby..

Monikamarcina nie martw się, dasz radę :* Teściowe muszą sobie pogadać... dobrze, że nie znasz mojej, bo byś już dawno pier*olca dostała xD
Hehe ja juz jedna mialam i wiem jak potrafia dopiec..
Dzień dobry:)
No to dzisiaj zmiana, u mnie brzydko, zimno i deszczowo:-)a wczoraj taki piękny dzień był:) W nocy znowu się kręciłam i na dodatek w pewnym momencie mąż się tak jakoś odwrócił że dostałam z łokcia w skroń...

monikamarcina
współczuje teściowej, moi też mnie denerwują, ale nie są szkodliwi, za to nie mogę znieść swojej szwagierki, ta to zawsze i wszystko wie najlepiej...już w kwestii wózka też się wypowiedziała...
Hehe moj juz mnie tyle razy poturbowal w nocy ze hej.. kiedys dostalam kopa z kolanka w tylek az sie oboje obudzilismy, nie raz dostalam z lokcia w nos , w oko.. a ostatnio hit!! Cos mu sie snilo i co zrobil?! OPLUŁ MNIE :)))))))

Co do szwagierki to u mnie jest komplet tesciowa plus szwagierka.. masakra.. uwielbiam ich zlote rady co do wychowywania dziecka.. nie wazne ze to bedzie moje drugie, ktore ma prawie 5 lat i jest aniolkiem.. szwagierka ma lepsze rady.. szkoda ze na swojej 2.5letniej diablicy nie umie ich zastosowac...

Do góry