Czesc kochane jutro koniec urlopowanua sie w Ustce powrot do domku i codziennosc. Wizyte mam 9.9. Eiec ponad dwa tyg. Nie mam pojecia kto mieszka w brzuniu dzidź poptostu pupa sie obracal i doktor nic nie wypatrzyl na polowkowym pod koniec wrzesnia na 100% okaze sie dziewczyny a ktora zaklada watek zamkniety? Mysle ze tam wiecej moznabedzie o nas pisac i tak kameralniej bedzie.
reklama
U mnie też deszczowa, jesienna pogoda, szaro, buro i mokro. Głowę mi rozsadza i tak mi się kręci, że jak wstaje to mało się nie przewracam . Ciekawa jestem jak będzie tym razem. Zimą dwa lata temu było strach wyjść z domu, śnieg, lód, ślisko, zimno i prawie ostatnie trzy miesiące przed porodem przesiedziałam w domu. Ale była nuuuuda. Dobrze, że pracowałam do 7,5m-ca ciąży, bo tak to bym zwariowała. Teraz córka dostarczy rozrywki, ale czy będę w stanie gdzieś z nią wyjść...
Oby zima była łagodna w tym roku :-)
Gratuluję kolejnych udanych badań prenatalnych :-)
Ktoś jeszcze został? czy już wszystkie jesteśmy po?
Też jestem za zamknięciem wątku, lutowe mamy, które chciały dołączyć, pewno już to zrobiły.
Oby zima była łagodna w tym roku :-)
Gratuluję kolejnych udanych badań prenatalnych :-)
Ktoś jeszcze został? czy już wszystkie jesteśmy po?
Też jestem za zamknięciem wątku, lutowe mamy, które chciały dołączyć, pewno już to zrobiły.
Ostatnia edycja:
monikamarcina
Fanka BB :)
Jestem za watkiem.
U dentysty ekstra.. synek byl dzielniejszy niz mamusia, ja w gabinecie sie pocilam z nerwow a synek na luzie.. znieczulenie i potem luzik. Moje cudowne dziecie
U dentysty ekstra.. synek byl dzielniejszy niz mamusia, ja w gabinecie sie pocilam z nerwow a synek na luzie.. znieczulenie i potem luzik. Moje cudowne dziecie
Stomatologa zaliczylam, zabki zdrowe
MonikaMarcina dzielnego masz synka.
Elunia watek zamkniety zalozyla nam administratorka, dostajecie juz informacje z linkiem do watku ;-) wiec chwilke to potrwa zanim tam wszystkie sie spotkamy.
Stokrotka bardzo fajny pomysl z fb :-)
MonikaMarcina dzielnego masz synka.
Elunia watek zamkniety zalozyla nam administratorka, dostajecie juz informacje z linkiem do watku ;-) wiec chwilke to potrwa zanim tam wszystkie sie spotkamy.
Stokrotka bardzo fajny pomysl z fb :-)
monikamarcina
Zaczynam sie wkurzac.. tesciowa juz zaczyna sie wpieprzac.. wozek nie taki, bo za drogi, nie kupujcie w takim kolorze... ble ble ble.. a moja cierpliwosc jest do czasu.. potem jezyk mi sie rozplatuje... ehhh
Witam przy sniadanku ;-)
Zapowiada sie ladan pogoda, wiec pralka pojdzie w ruch ;-)
MonikaMarcina, Magsia wspolczuje takich tesciowych.
Monika a podkreslilas ze sami bedziecie wybierac co kupujecie dla maluszka itd
No chyba ze tesciowa chce sama np wozek kupic
Milego dnia!
Zapowiada sie ladan pogoda, wiec pralka pojdzie w ruch ;-)
MonikaMarcina, Magsia wspolczuje takich tesciowych.
Milego dnia!
Anikaaaa
Dzień dobry
No to dzisiaj zmiana, u mnie brzydko, zimno i deszczowo:-)a wczoraj taki piękny dzień był W nocy znowu się kręciłam i na dodatek w pewnym momencie mąż się tak jakoś odwrócił że dostałam z łokcia w skroń...
monikamarcina współczuje teściowej, moi też mnie denerwują, ale nie są szkodliwi, za to nie mogę znieść swojej szwagierki, ta to zawsze i wszystko wie najlepiej...już w kwestii wózka też się wypowiedziała...
No to dzisiaj zmiana, u mnie brzydko, zimno i deszczowo:-)a wczoraj taki piękny dzień był W nocy znowu się kręciłam i na dodatek w pewnym momencie mąż się tak jakoś odwrócił że dostałam z łokcia w skroń...
monikamarcina współczuje teściowej, moi też mnie denerwują, ale nie są szkodliwi, za to nie mogę znieść swojej szwagierki, ta to zawsze i wszystko wie najlepiej...już w kwestii wózka też się wypowiedziała...
reklama
monikamarcina
Ostatnio bylismy zoo i pokazywalam jaki nam sie podoba..MonikaMarcina, Magsia wspolczuje takich tesciowych.
Milego dnia!
Wiem ze chce sie dolozyc do wozka.. mimo iz my mowimy ze nie ma takiej potrzeby..
Hehe ja juz jedna mialam i wiem jak potrafia dopiec..Monikamarcina nie martw się, dasz radę :* Teściowe muszą sobie pogadać... dobrze, że nie znasz mojej, bo byś już dawno pier*olca dostała xD
Hehe moj juz mnie tyle razy poturbowal w nocy ze hej.. kiedys dostalam kopa z kolanka w tylek az sie oboje obudzilismy, nie raz dostalam z lokcia w nos , w oko.. a ostatnio hit!! Cos mu sie snilo i co zrobil?! OPLUŁ MNIE ))))))Dzień dobry
Co do szwagierki to u mnie jest komplet tesciowa plus szwagierka.. masakra.. uwielbiam ich zlote rady co do wychowywania dziecka.. nie wazne ze to bedzie moje drugie, ktore ma prawie 5 lat i jest aniolkiem.. szwagierka ma lepsze rady.. szkoda ze na swojej 2.5letniej diablicy nie umie ich zastosowac...