reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Luty 2015

Hej, nie miałam jak Was dzisiaj doczytac, więc tylko melduje, że jestem po genetycznym. Maluszek 100% zdrowy i ma wszystko tam gdzie mieć powinien, markery dobre :-) Rosniemy szybko, bo ma już 7,3cm crl i w końcu łapię drugi oddech i zaczynam wyluzowany drugi trymestr :-D  żeby jeszcze ból ustąpił to będę w siódmym niebie :-)

Zaraz czytam jak pozostałe dzisiejsze wizyty :-)

Ostatnia edycja:
reklama
Asia, wspaniałe wieści, gratuluję i trzymam kciuki żeby się siusiak utrzymał do końca :-)

An82, współczuję bólu zęba. Też wyganiam ;-) jak najszybciej do dentysty, a nuż pomoże i przestanie boleć, teraz jest już bezpieczniej dla Maluszka.

Madzia, to idę zajrzeć do odpowiedniego wątku ;-)

witam o poranku:-D
dziś zupełnie inne samopoczucie bo jestem na L4, córcia oddelegowana do dziadka a ja dziś w planie mam ogarnięcie domku, pranie a nawet 2 a potem muszę skoczyć do sklepu bo mleko dla małej wyszło a ja muszę zakupić jakąś kurtkę lub płaszczyk na jesień bo w nic się już nie mieszczę a tu coraz zimniej brrrrr:tak:

U mnie też pogoda dziś typowo jesienna...do tego powolutku żółknące liście na drzewach i zimne noce...
ale wraz z jesienią idą większe brzuszki :tak: a jak przyjdzie zima to już z górki będzie :-D

powodzenia wizytującym dentystę, ja byłam ostatnio na kontroli i póki co wsio ok ;-) zdążyłam wszystkie zęby wyleczyć do końca marca a w maju już ciąża :-D

u mnie leje a ja muszę z psem na spacer :baffled: chyba troszkę odczekam ubiorę kalosze i płaszcz przeciwdeszczowy, Junior dostanie taki sam zestaw i psiak też ma pelerynkę na deszcz i w drogę :-D

w kwestii kurtek jesienno-zimowych...zakupiłam 2 sztuki i już ich nie założę w tą zimę :wściekła/y: trzeba będzie kupić jakiś namiot chyba :no:

Stokrotka ten deszcz to chyba moja wina, zawsze jak ide do fryzjera to pada :D
Ja mam ponczo, kilka sztuk różnych i mam nadzieję ze nawet jak kurtki nie zapne na nią ponczo narzuce to dam rade bez kupowania nowej kurtki bo trochę mi szkoda na jeden sezon

Tez sie witam :-)

Zimno, pada ehhhhhh

Anii co ciekawego z wlosami robisz?

Powyciagalam ubrania ciazowe, spodnie, tuniki, sukienki, tylko staniki do karmienia bede musiala jakies nowe kupic i pod koniec ciazy przyzwyczajac sie do spania w nich buuuuuuu
Plaszczyk jesienny mam, zimowy pozyczam :-)
Juz sie nie moge doczekac selekcji malenkich ubranek po synku, tylko co ja zrobie z tymi ktore sa typowo dla chlopczyka :confused:
Obiadek juz gotuje (warzywka, gulasz i kasza gryczana) a jak maly wstanie zrobie budyn mniam

reklama
Do góry