reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Luty 2015

To musze przyznac, ze mam ogromne szczescie do rodziny meza. Tesciowa okazuje nieraz wiecej serca niz moja Mama, co prawda drazni mnie czasem, ale nie wtracaniem sie. Moze dlatego, ze ma juz 12 wnuczat. Przy takiej ilosci kto by sie tam jeszcze przejmowala hehe.. powodzenia w walce o swoje granice z zaborczymi tesciowkami

Ojej.. wez to obdaruj na swieta :D

reklama
ehhh teściowe to temat rzeka... moja też wiedziała wszystko najlepiej i jej 1000 rad doprowadzało mnie do szewskiej pasji... ale coś od jakiś 6 miesięcy spokorniała i jest do rany przyłóż a jak się dowiedziała o drugiej ciąży to już w ogóle lata koło mnie i małej jak nigdy....a mój teściu to w ogóle jest super i jak wróciłam do pracy to zajął się moją córcią ..... teraz też mimo że jestem na l4 dalej chce sie nią zajmować żeby mnie odciążyć:tak:

Ale mnie wczoraj zmienniczka stara krowa wkurzyła. Siedzę od 11 sierpnia całymi dniami w pracy, przyszły tydzień też siedzę cały. A ona wczoraj przekazała kierownikowi, że bierze urlop od 1 września na 2 tygodnie. Myślałam, że mnie coś trafi. Nic ze mną nie ustaliła. Powiedziałam mu, że się na to nie zgadzam. Ma z nią dzisiaj rozmawiać, ale podobno się uparła. Jak nic nie zmieni, to dzwonię do głównego szefa (co prawda, nie lubię z nim rozmawiać, ale nie mam wyjścia).

Byłam dzisiaj u ginekologa i powiedział, że nie powinien mnie brzuch boleć i jakieś globulki mi dał na 6 dni.

Dorex taki tesciu to skarb , zazdroszcze :-D
Moj przynosi malemu slodycze, cos tam zagada i czasami hustawce pobuja, to tyle ehhhhhhhh

Mujer dobrze zrobilas, a Ty kiedy na urlop idziesz? Nie pamietam czy cos pisalas na ten temat :sorry:
Te globulki to na bol brzucha?

Mokito to maluszki z mala roznica bedzie ;-)
Miedzy moim synkiem a siostry jest 1,5 mca roznicy.

Witam Was dziewczyny do tej pory byłam cały czas na marcowe mamy 2015 ale termin po kolejnej wizycie mam 27.02 można do Was dołączyć, chociaż marcóweczek też nie opuszczę :-) już się z Nimi związałam.
Napisałam na liście trochę informacji o sobie

MadziaSek wlasnie miedzy Kinga a jej kuzynem jest 1,5 miesiaca roznicy. Prawie zawsze u nas dzieci przychodza parami
Monikamarcina, oj tak! I zadnego znaczenia, ze krzesel brakuje, wszyscy sie przewalaja po podlodze lacznie z kotami i psami :D

Witam Was dziewczyny do tej pory byłam cały czas na marcowe mamy 2015 ale termin po kolejnej wizycie mam 27.02 można do Was dołączyć, chociaż marcóweczek też nie opuszczę :-) już się z Nimi związałam.
Napisałam na liście trochę informacji o sobie
Witaj :) pewnie większość lutówek z początku lutego skończy z terminem styczniowym ;)

reklama
Do góry