reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Luty 2015

U nas wyjątkowo piękna pogoda:) słonko świeci od rana i jest ciepło! :) w końcu można iść na spacer:)
Ja też musiałabym wybrać się do dentysty bo zauważyłam że pod plombom coś nie dobrego się dzieje :/ ale jakoś nie mogę się zebrać;-)

reklama
U mnie pada ,zimno ;/

ale ma popołudniu przyjaciółka ma wpaść wiec poplotkujemy..:)

Dziewczyny może by stworzyć temat o nas tzn gdzie pracujemy bądź pracowałyśmy przed L4, co lubimy robić , starze małżeńskie bądź po prostu ile jesteśmy parą :) coś po prostu o sobie bo wiemy o sobie tyle w którym tyg jesteśmy i co nam dolega.

Oczywiście to jest luźny pomysł nie musi zostać zrealizowany.

byłam dzisiaj w przychodni zrobiłam badania mocz toxo i jakies tam jeszcze synek grzecznie czekał w korytarzu

Chciałam zajść do dentysty ale pani przyjmuje od 12 a bylam o 9 :crazy: wiec musze isc w innym terminie

Od poniedziałku zaczynam prace koniec urlopu

Dzis na 15 umowilam się z kolezanka z pracy tez ma synka ale rok młodszy mój syn już lata i nie może się doczekać zastanawiam się czy nie przejechać się tramwajem lub autobusem by miał jakies atrakcje. Po za tym siedzimy u babci (choć babcia wyjechał). Jutro rano ide do gina przy szpitalu.

Stokrotka ten deszcz to chyba moja wina, zawsze jak ide do fryzjera to pada :D
Ja mam ponczo, kilka sztuk różnych i mam nadzieję ze nawet jak kurtki nie zapne na nią ponczo narzuce to dam rade bez kupowania nowej kurtki bo trochę mi szkoda na jeden sezon

Nowa fryzurka na pewno sprawi, że poczujesz się cudownie! :) Uwielbiam takie metamorfozy, ja niedawno ścięłam moje włosy do pasa, po ścięciu były do ramion :) Asymetrycznie przód i tył lekko podgolony :D Nie poznawałam się w lustrze przez chyba 2 tyg :D
Co do poncz(a)(o) to super pomysł! Ja mam fajny płaszczyk, ze ściągaczem za tyłek, jest bardzo ciepły i szkoda mi kupować nowy, bo jednak taki ciuch jest baardzo drogi, a to tylko na jeden sezon...
Tez sie witam :-)

Zimno, pada ehhhhhh

Anii co ciekawego z wlosami robisz?

Powyciagalam ubrania ciazowe, spodnie, tuniki, sukienki, tylko staniki do karmienia bede musiala jakies nowe kupic i pod koniec ciazy przyzwyczajac sie do spania w nich buuuuuuu
Plaszczyk jesienny mam, zimowy pozyczam :-)
Juz sie nie moge doczekac selekcji malenkich ubranek po synku, tylko co ja zrobie z tymi ktore sa typowo dla chlopczyka :confused:
Obiadek juz gotuje (warzywka, gulasz i kasza gryczana) a jak maly wstanie zrobie budyn mniam

Ja niestety w moje ciążówki ledwo co się mieszczę :D A z selekcją ubranek po Mili czekam do potwierdzenia płci :p Tyyyle ciuszków mam,ale mało unisex... raczej różowe i fioletowe, więc jak będzie chłopczyk, to uruchamiam sprzedaż ciuchów po Mili na rzecz ciuchów dla Groszka :D

ja też świeżo po USG prenatalnym :) wszystko dobrze, więc jestem bardzo szczęśliwa!
okazało się, że nasz Robaczek jest starszy niż myśleliśmy - więc termin porodu przyspieszony - na 19 lutego!

Dzielą Nas 2 dni, ja mam termin na 21, więc może spotkamy się na porodówce, o ile będziesz rodzić w SRC :D

Dziewczyny gratuluję Wam udanych wizyt! :) ja mam dopiero 18.09 i nie wiem jak ja wytrzymam do tego czasu :( Wczoraj okropnie bolał mnie jajnik po lewej stronie, ale przez noc przeszło, wystarczył odpoczynek :)
My dziś jemy pyzy z mięsem, Mili obiadek czeka aż wstanie :D
Aaa znów wychodzi mi czyrak pod pachą, mam jednak nadzieję, że nie będzie aż tak dokuczliwy jak ostatni :( Po ciąży muszę przejść antybiotykoterapię, by tego gó**a się pozbyć...

reklama
Do góry