reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Luty 2015

MadziaSek miałam je zrobić na tydzień przed wizytą właśnie ;-) poza tym u mnie w lab. nie wszystkie badania wykonują na miejscu, np. TSH jest wykonywane w innym mieście, a tu mam tylko krew pobraną do tego badania, więc też trzeba kilku dni żeby to zrobili i wyniki wróciły ;-)

glukozę z krwi już miałam, a w ciąży z Zuzią też się zdążyłam załapać na glukozę z obciążeniem, jakoś wcześniej mi doktorka zleciła, nie wiem do dziś dlaczego ;-) pierwsze łyki nie były najgorsze (choć ja miałam porządnie zakwaszoną glukozę cytryną :tak:) ale jak wypiłam końcówkę to miałam wrażenie że w gardle mi wszystko stoi :-p ale badanie do przejścia ;-)

reklama
ja juz po usg genetycznym.. w koncu ! stresu sie najadlam, na szczescie wszystko ok, teraz czekam na wyniki z krwi. Badanie trwalo strasznie dlugo bo najpierw badala mnie prawdopodobnie studentka, a potem doktorka. Wiec naogladalismy sie malucha do woli, a i doktor prognozuje siusiaka :) potwierdzi sie to pewnie na 100% na polowkowym ktore mam 14/10 :) ale ja od poczatku czuje ze to bedzie synus

Witam:) u nas dziś w miarę dobrze, trochę noc nie przespana bo znowu ból dokuczał:/ ale już jest ok:)
Na dodatek cały tydzień nie ma ciepłej wody, normalnie jaka katorga :-)
asia88 gratuluje udanej wizyty:)

Miłego dnia :)

Angelstw u mnie wszystkie badania na miejscu ale sa takie gdzie trzeba do 2 dni czekac. Juz wczoraj moglam po poludniu odebrac wyniki ale zrobie to dzisiaj przed wizyta.
Cytryny do glukozy u mnie zabronili podawac, bo to niby falszuje wynik haha
Mialam ze soba snikersa i soczek i jak tylko po 2 godz pobrali krew, usiadlam i zjadlam co mialam, od razu lepiej sie poczulam :-D musialam bo autem wracalam, a slabo mi bylohhhhh

Asia gratki wizyty i siusiaka :rofl:

Ja miałam badania 1 sierpnia, a wizyte mam 22. Ale u nas raz, że na badania trzeba się zapić, to ja ciągle do tego pracuje od rana do wieczora i tylko 22 mam wolny. Masakra.

ja juz po usg genetycznym.. w koncu ! stresu sie najadlam, na szczescie wszystko ok, teraz czekam na wyniki z krwi. Badanie trwalo strasznie dlugo bo najpierw badala mnie prawdopodobnie studentka, a potem doktorka. Wiec naogladalismy sie malucha do woli, a i doktor prognozuje siusiaka :) potwierdzi sie to pewnie na 100% na polowkowym ktore mam 14/10 :) ale ja od poczatku czuje ze to bedzie synus

gratuluje :-)

dziewczyny jak ja wam zazdroszczę ze już wiecie co będzie jak bardzo bym chciała wiedzieć.

Ja już nie wytrzymam musze iść do dentysty ale wydaje mi się ze to grubsza sprawa nie wiem czy nie trzeba go zatruć ale w ciąży nie można :-(booolliiii smaruje sobie bobodentem ale przez ból nie wiem już gdzie boli :-(

Jutro się chyba zbierzemy i pojedziemy zrobić badania mam nadzieje ze moje starsze dziecko wytrzyma i scen nie będzie robic ( nie mam co z nim zrobić wiec musze z nim jechać)

Dzisiaj udało mi się pograbic wszystkie owoce z trawy w piątek pozbieram na kompostownik

Jestem :-)

Relacja z wizyty w odpowiednim watku :-D

An jutro ide do stomatologa sprawdzic zabki, heh pewnie znowu cos do zrobienia sie znajdzie. Wspolczuje bolu, idz koniecznie sprawdzic co to moze byc.

reklama
MadziaSek może nic Ci nie znajdzie :) ja też byłam na kontroli ostatnio i też byłam pewna że coś będzie bo rok nie byłam a tu sie okazało że wszystko ok
An ja też bym ba Twoim miejscu do dentysty się przeszła. W drugim trymestrze już sporo można zrobić a po co masz cierpieć

Do góry