reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Luty 2015

reklama
Vanilijka świetna sprawa z ta maszyna, zazdroszczę
Moja mama szyla i szyje, zaluje ze sie nie nauczylam :'(

MadziaSek Nigdy nie jest za późno na nauke :) Mi się starsznie takie kocyki podobają :) moja mama będzie mi szyła kocyk, rożek, i posciel do łóżeczka i dla starszej córki tez pościel :) La Millou - Kocyk-Narzuta 110x140 cm Dzikie Sowy z Błękitem / Akcesoria dla dzieci - Zabawki oraz akcesoria dla dzieci i rodziców.
http://http://allegro.pl/posciel-4-czesciowa-z-dwustr-ochraniaczem-minky-i4491670160.html :):):)

MadziaSek Nigdy nie jest za późno na nauke :) Mi się starsznie takie kocyki podobają :) moja mama będzie mi szyła kocyk, rożek, i posciel do łóżeczka i dla starszej córki tez pościel :) La Millou - Kocyk-Narzuta 110x140 cm Dzikie Sowy z Błękitem / Akcesoria dla dzieci - Zabawki oraz akcesoria dla dzieci i rodziców.
http://http://allegro.pl/posciel-4-czesciowa-z-dwustr-ochraniaczem-minky-i4491670160.html :):):)
A ile materialu potrzeba zeby uszyc taka poszewke ha posciel 120x60?

A ile materialu potrzeba zeby uszyc taka poszewke ha posciel 120x60?

na allegro kupujesz materiał np. jeden kawałek za 32 zl materiału minky - szerokość 150 +/-5 cm i DŁUGOŚCI 100 cm , więc policz ile byś chciała, a materiał na drugą stronę kosztuje około 12 zł. więc ja zakupie i będę próbować tzn. moja mama , może bardziej się opłaca niż kupować trzeba to policzyć :):):)

kurcze miałam napisane tyle i skasowałam buuuuu

maagsiaa gratuluje!

Zor albo dużej niż 20 lat

monikamarcina ja tez jestem non stop glodna

aniaslu chwała CI za te słowa

byłam na wizycie u gina i powiedział ze musze mu przynieść dokumenty jakie mam badania zrobione bo tak nie może nic stwierdzić. Dał mi do zrobieninia sterty badań na NFZ :-). Powiedział ze dziecko jest starsze z usg niż z tego co mowie kiedy miałam miesiaczke (i nie jestem ja do końca przekonana czy mowie prawde) bo nie pamiętam.

Ja mam wesele 26 grunia mój maz jest światkiem będziemy musieli z dzieckiem jechać chyba poszukam sobie tam noclegu bo to jakies 70km a nie wiem czy chce mi się jechać w noc lub nie wiem o której a tak to mąż ze spokojem posiedzi dużej a ja odlece spac z dzieckiem.
Ja tez szukam sukienki ale chyba po internecie popatrze bo nie mam kiedy pochodzić po sklepach. Z moim dzieckiem się nie da. Dziś pierwszy raz od chyba 3 mc umowilam się z kolezanka na kawe w knajpce.

Ja to mam czasto napady na fastfoody i coca cole (ale z colą nie mogę pic bo się boje a uwielbiam)

A ja w ciązy schudłam 4 kg:szok: a tez przytyłam 1,5kg:szok:

Napiszcie mi czy glukoza z surowicy to jest to wstrętne do picia czy jak?

Ja jeszcze do nie dawna brałam duphaston na szczęście lekarz ze szpitala powiedziała że nie musze bo nie krwawie to po co jak wszystko inne jest oki wiec na szczęście nie musze nic brać. W pierwszej ciąży brałam prawie przez całą bo miałam krwawienie na początku i az do 8 mc ciąży duphaston.

Zazdroszczę wam że umiecie szyć ja nie mam na to czasu w ogole.

vanilijka ja karmiłam 2 tygodnie i skapitulowałam w ciąży przytylam 25kg a po urodzeniu (po CC) schudłam w ciągu 2 mc do tej samej wagi jak przed ciążą (wszytski się martwili ze nie wejde w suknie a ja wiedziałam że wejde i tak było), moja bratowa tez musiala niby szyko zrezygnować bo ponoc od jej mleka dziecku podskakiwala bilirubina i lekarz czy tam polozna kazala żeby odstawić i żeby dziecko dostawalo sztuczne i ona nie schudła (wygląda jakby była w 6 mc ciąży ale mi się wydaje że to tendencje do tycia jak ktoś ma to może wszystko robic i nie chudnie.

an82 glukoza z surowicy to normalne badanie z krwi ta wstrętna do picia jest dopiero po 24 tc i nazywa się glukoza z albo po obciążeniu:tak:

Ja karmilam do 6 m.z. i napewno dieta ale tez samo karmienie robi swoje :) w pierwszej ciazy przytylam 6,5 kg a dwa mce po porodzie spadlo 14,5 kg. Nie moge patrzec na zdjecia z tego okresu bo wazylam wtedy 48 kg...poliki zapadniete skora i kosci. Teraz startuje z 56 kg zobaczymy jak pojdOe ;)

reklama
Czesc,

Angelstw kochana czemu tak wczesnie robisz badania? Wizyte masz w przyszla srode :-D
Gin nic nie powiedzial zeby badania zrobic najpozniej jak sie da przed wizyta ;-)

Kropelka przesliczny ten kocyk :tak:
Czekamy na fotke kocyka stworzonego przez Twoja mame :-)

An no wlasnie sciagam mame na koniec wrzesnia, bo z tak malym dzieckiem sie nie pobawimy :p
Glukoza teraz z krwii, potem bedziemy pily to paskudztwo, jak pomysle to juz mi sie slabo robi haha

Ide kawusie zrobic, bo znowu niewyspana jestem ehhhhhh

Ostatnia edycja:
Do góry