reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Luty 2015

My również mamy wesele za 2 tyg 30 sierpnia właśnie byłam się zapisać do fryzjera ale gorszy problem ze nie mam sukienki bo w żadną już nie wejdę albo biust wypływa bądź w brzuchu się nie zapnę , i w tym tyg czeka mnie przeprawa po sklepach ale z tego co wiem t sukienki ciążowe to są głównie w H&M bądź HappyMum wiec mam nadzieje ze cos znajde da siebie :)

To lece robić obiad i sterta prasowania też mnie woła :)

reklama
Mujer babcie kochane sa ale czasami ich gadanie niezle potrafi wkurzyc. Moja ma 83 lata i jest swietna, mamy bardzo dobry kontakt i nie wybaczylaby mi gdybym nie przyjechala z rodzina do niej na niedzielny obiad (dzieli nas 450km) i gdy tylko jade do mamy i siost to musze ja odwiedzic :-D

Anii musisz uwazac na siebie, mnie tez czesto takie sytuacje spotykaja, nawet jak spaceruje z synkiem. Jestem slabsza niz w pierwszej ciazy ehhhhh

Witajcie:)
Dzisiaj po nieprzespanej nocy czuje się strasznie... ogarnęły mnie obawy, w nocy bolało mnie w okolicy prawej nerki i w związku z tym panikarstwem przełożyłam wizytę z jutra na dzisiaj:-) jeden dzień stresu mniej, no i zobaczę swoje maleństwo:-) jakoś od razu mi lepiej;-)
My również wybieramy się na wesele ale dopiero na początku października i pewnie też będę miała problem z sukienką :)
Miłego dnia :)

Mujer a ile babcia ma lat? Nasza 93 kończy i niestety kilka lat temu było jeszcze tak jak z Twoja a teraz już te gorsze cechy charakteru u niej przeważają i czasem życie z nią daje w kość.
Dziewczyny widzę że część z Was ma dzieci wiec może doradzicie mi. Idę kolejną wizytą do koleżanki, kiedyś najbliższa przyjaciółka, ostatnio rzadziej sie widujemy. Byłam już raz zobaczyć jej córeczkę i zaniosłam prezent, mała ma ponad 6 m-cy czy teraz tez powinnam dla niej coś kupić? Jeśli tak to co?

Czesc mamcie kochane! Daaawno mnie tu nie widzieli bo remont konczymy...nareszcie! Ja synka w Warszawie rodzilam na czerniakowskiej w klinicznym szpitalu. Polecam calym serduchem mimo warunkow bardzo średnich ;-) u nas wyniki ok poza serduchem moim. lekarka ma podejrzenie tachykardii ale to z tarczyca powiazane i mam sie oszczedzac maksymalnie..a ile sie da przy dwu i pol latku to wiedza te co maja dzieci ;-) happy mum polecam! Wiekszosc mojej garderoby ciazowej jest od nich ;-) zdrowka kochane i ja was czytam ale z pisaniem gorzej ;-) calusy!!

Mary jasne, że w src :) pierwsze rodziłam w Raciborzu, drugie też :) Jestem mega zadowolona z położnych i opieki :)
Anii mi zawsze przynoszą coś dla Małej albo są to ubranka albo biszkopciki, obiadki, soczki itp. I powiem szczerze,że produkty spożywcze o wiele bardziej się przydają (taka moja opinia) bo odciąża to chociaż mnimalnie budżet :)

ani84 na słoiczkach jest napisane od którego miesiąca można podawać ;-)
ja idąc do psiapsióły i jej synka zawsze brałam jakiś słoiczek z daniem i deserek, zawsze chusteczki się przydadzą czy jakiś kosmetyk :tak: nie jest duży wydatek a na pewno się przyda ;-)

angelstw my raczej dzieci w rodzinie nie mamy a dalszych znajomych sie tak rzadko odwiedza że zwykle jakiś większy prezent kupujemy.
Ale tu akurat będę częściej bo ja na zwolnieniu a ona jeszcze z mała w domu to nie wiedziałam co, a nie jestem za kupowaniem zabawki za każdym razem bo takie maluchy raczej sie nimi nie bawią a i mała ma ich już sporo. Te słoiczki i takie rzeczy codziennego użytku to super pomysł bo myslalam o pieluchach ale na nich sie nie znam :)

reklama
Jestem :tak: ja tu miło zaskoczona, że ktoś o mnie pamięta.. a okazuje się, że burza forumowa była.. :shocked2:

Ostatnia edycja:
Do góry