reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Luty 2015

reklama
Jestem za.

Sluchajcie ja od rana jestem bez pradu. Podobno robia jakis transformator , lepiej niech sie stresszczaja bo bede miala cala lodowke do wyrzucenia :/
Jestem zla bo ani uprac ani poodkurzac ani sie umyc, beznadzieja.

Dziewczyny jak z waszym apetytem? Ja od soboty jestem caly czas glodnaa..

Czesc dziewczyny wczoraj wrocilam z Zakopanego udany urlop pochodzilam zaliczylismy termy super i nawet długa droga nie obciazyla zbyt mocno. Jutro mamy wizyte i zajrzę do sloneczka naszego a po lekarxu wyjazd na 3 dni do Ustki. Troche jodu dla odmiany. Widziałam ze mamy duzo nowych mam watkow i modersyorki forum. Bardzo sie ciesze ze forum sie rozrasta i dziewczyny ogarna temat. Ja z przedszkolakiem nie dalabym rady... bede trraz na bierzaco po lekarzu wrzuce fotki malucha i brzusio tez juz widoczne więc sie pokażę....postaram sie ponadrabiac i byc juz na stałe

Dziewczyny kciuki za wizyty i czekamy na wieści!! :tak:

Ogarnęłam temat lutowe mamusie - lista, ale że miałam małe problemy techniczne, usunęłam ten istniejący i wstawiłam na nowo temat, gdzie znajduje się tylko lista, bez dodatkowych postów.

Dziewczyny proszę sprawdźcie jeszcze raz poprawność swoich danych, jeśli czegoś brakuje, lub dane są niezgodne piszcie - uzupełnimy, jeśli ktoś został pominięty - dajcie znać - też uzupełnimy :tak: na samym dole listy Zor wpisała nicki dziewczyn których danych w ogóle nie mamy - również piszcie - niech nas będzie więcej :tak: jeszcze raz dla Zor - świetna robota z tą listą ;-)

Dziewczyny kciuki za wizyty i czekamy na wieści!! :tak:

Ogarnęłam temat lutowe mamusie - lista, ale że miałam małe problemy techniczne, usunęłam ten istniejący i wstawiłam na nowo temat, gdzie znajduje się tylko lista, bez dodatkowych postów.

Dziewczyny proszę sprawdźcie jeszcze raz poprawność swoich danych, jeśli czegoś brakuje, lub dane są niezgodne piszcie - uzupełnimy, jeśli ktoś został pominięty - dajcie znać - też uzupełnimy :tak: na samym dole listy Zor wpisała nicki dziewczyn których danych w ogóle nie mamy - również piszcie - niech nas będzie więcej :tak: jeszcze raz dla Zor - świetna robota z tą listą ;-)

SIEDZIAŁAM DZISIAJ 1,5 GODZINY I UZUPELNIALAM DANE I PO KOLEI KAZDA LINIJKE FORMATOWALAM.. PO CO W TAKIM RAZIE? NAPISALAM ZE PANIE MODERATORKI MOGĄ USUNAC WSPISY, KTORE JUZ SA NA LISCIE.. A TY NIE UMIALAS TEGO ZROBIC WIEC USUNELAS CALY MOJ WATEK??:angry:

ŚWIETNY MODERATOR - NIE MA CO.. TRZEBA BYŁO NIE RUSZAĆ ALBO SIĘ DOUCZYĆ..

Zor wyluzuj....

nie chciałam usunąć całego wątku to po pierwsze, usunęłam wpisy pod listą i zwyczajnie lista sama znikała. Więc ją skopiowałam w takim stanie w jakim była, usunęłam temat i wkleiłam go na nowo!!

reklama
Zor wyluzuj....

nie chciałam usunąć całego wątku to po pierwsze, usunęłam wpisy pod listą i zwyczajnie lista sama znikała. Więc ją skopiowałam w takim stanie w jakim była, usunęłam temat i wkleiłam go na nowo!!

CHCIALABYS BYC FAIR TO BYS DO MNIE NAPISALA A JA TERAZ MYSLE ZE PODPISYWANIE SIE POD CZYJAS PRACA JEST NIE FAIR..
siedzialam dzisiaj caly dzien na forum.. rozumiem ze najpierw lista sama znikla a potem ja skopiowalas? gratuluje

Do góry