reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Luty 2015

reklama
Jestem za.

Sluchajcie ja od rana jestem bez pradu. Podobno robia jakis transformator , lepiej niech sie stresszczaja bo bede miala cala lodowke do wyrzucenia :/
Jestem zla bo ani uprac ani poodkurzac ani sie umyc, beznadzieja.

Dziewczyny jak z waszym apetytem? Ja od soboty jestem caly czas glodnaa..

Czesc dziewczyny wczoraj wrocilam z Zakopanego udany urlop pochodzilam zaliczylismy termy super i nawet długa droga nie obciazyla zbyt mocno. Jutro mamy wizyte i zajrzę do sloneczka naszego a po lekarxu wyjazd na 3 dni do Ustki. Troche jodu dla odmiany. Widziałam ze mamy duzo nowych mam watkow i modersyorki forum. Bardzo sie ciesze ze forum sie rozrasta i dziewczyny ogarna temat. Ja z przedszkolakiem nie dalabym rady... bede trraz na bierzaco po lekarzu wrzuce fotki malucha i brzusio tez juz widoczne więc sie pokażę....postaram sie ponadrabiac i byc juz na stałe

Dziewczyny kciuki za wizyty i czekamy na wieści!! :tak:

Ogarnęłam temat lutowe mamusie - lista, ale że miałam małe problemy techniczne, usunęłam ten istniejący i wstawiłam na nowo temat, gdzie znajduje się tylko lista, bez dodatkowych postów.

Dziewczyny proszę sprawdźcie jeszcze raz poprawność swoich danych, jeśli czegoś brakuje, lub dane są niezgodne piszcie - uzupełnimy, jeśli ktoś został pominięty - dajcie znać - też uzupełnimy :tak: na samym dole listy Zor wpisała nicki dziewczyn których danych w ogóle nie mamy - również piszcie - niech nas będzie więcej :tak: jeszcze raz dla Zor - świetna robota z tą listą ;-)

Dziewczyny kciuki za wizyty i czekamy na wieści!! :tak:

Ogarnęłam temat lutowe mamusie - lista, ale że miałam małe problemy techniczne, usunęłam ten istniejący i wstawiłam na nowo temat, gdzie znajduje się tylko lista, bez dodatkowych postów.

Dziewczyny proszę sprawdźcie jeszcze raz poprawność swoich danych, jeśli czegoś brakuje, lub dane są niezgodne piszcie - uzupełnimy, jeśli ktoś został pominięty - dajcie znać - też uzupełnimy :tak: na samym dole listy Zor wpisała nicki dziewczyn których danych w ogóle nie mamy - również piszcie - niech nas będzie więcej :tak: jeszcze raz dla Zor - świetna robota z tą listą ;-)

SIEDZIAŁAM DZISIAJ 1,5 GODZINY I UZUPELNIALAM DANE I PO KOLEI KAZDA LINIJKE FORMATOWALAM.. PO CO W TAKIM RAZIE? NAPISALAM ZE PANIE MODERATORKI MOGĄ USUNAC WSPISY, KTORE JUZ SA NA LISCIE.. A TY NIE UMIALAS TEGO ZROBIC WIEC USUNELAS CALY MOJ WATEK??:angry:

ŚWIETNY MODERATOR - NIE MA CO.. TRZEBA BYŁO NIE RUSZAĆ ALBO SIĘ DOUCZYĆ..

Zor wyluzuj....

nie chciałam usunąć całego wątku to po pierwsze, usunęłam wpisy pod listą i zwyczajnie lista sama znikała. Więc ją skopiowałam w takim stanie w jakim była, usunęłam temat i wkleiłam go na nowo!!

reklama
Zor wyluzuj....

nie chciałam usunąć całego wątku to po pierwsze, usunęłam wpisy pod listą i zwyczajnie lista sama znikała. Więc ją skopiowałam w takim stanie w jakim była, usunęłam temat i wkleiłam go na nowo!!

CHCIALABYS BYC FAIR TO BYS DO MNIE NAPISALA A JA TERAZ MYSLE ZE PODPISYWANIE SIE POD CZYJAS PRACA JEST NIE FAIR..
siedzialam dzisiaj caly dzien na forum.. rozumiem ze najpierw lista sama znikla a potem ja skopiowalas? gratuluje

Do góry