reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Luty 2015

My również mamy wesele za 2 tyg 30 sierpnia właśnie byłam się zapisać do fryzjera ale gorszy problem ze nie mam sukienki bo w żadną już nie wejdę albo biust wypływa bądź w brzuchu się nie zapnę , i w tym tyg czeka mnie przeprawa po sklepach ale z tego co wiem t sukienki ciążowe to są głównie w H&M bądź HappyMum wiec mam nadzieje ze cos znajde da siebie :)

To lece robić obiad i sterta prasowania też mnie woła :)

reklama
Mujer babcie kochane sa ale czasami ich gadanie niezle potrafi wkurzyc. Moja ma 83 lata i jest swietna, mamy bardzo dobry kontakt i nie wybaczylaby mi gdybym nie przyjechala z rodzina do niej na niedzielny obiad (dzieli nas 450km) i gdy tylko jade do mamy i siost to musze ja odwiedzic :-D

Anii musisz uwazac na siebie, mnie tez czesto takie sytuacje spotykaja, nawet jak spaceruje z synkiem. Jestem slabsza niz w pierwszej ciazy ehhhhh

Witajcie:)
Dzisiaj po nieprzespanej nocy czuje się strasznie... ogarnęły mnie obawy, w nocy bolało mnie w okolicy prawej nerki i w związku z tym panikarstwem przełożyłam wizytę z jutra na dzisiaj:-) jeden dzień stresu mniej, no i zobaczę swoje maleństwo:-) jakoś od razu mi lepiej;-)
My również wybieramy się na wesele ale dopiero na początku października i pewnie też będę miała problem z sukienką :)
Miłego dnia :)

Mujer a ile babcia ma lat? Nasza 93 kończy i niestety kilka lat temu było jeszcze tak jak z Twoja a teraz już te gorsze cechy charakteru u niej przeważają i czasem życie z nią daje w kość.
Dziewczyny widzę że część z Was ma dzieci wiec może doradzicie mi. Idę kolejną wizytą do koleżanki, kiedyś najbliższa przyjaciółka, ostatnio rzadziej sie widujemy. Byłam już raz zobaczyć jej córeczkę i zaniosłam prezent, mała ma ponad 6 m-cy czy teraz tez powinnam dla niej coś kupić? Jeśli tak to co?

Czesc mamcie kochane! Daaawno mnie tu nie widzieli bo remont konczymy...nareszcie! Ja synka w Warszawie rodzilam na czerniakowskiej w klinicznym szpitalu. Polecam calym serduchem mimo warunkow bardzo średnich ;-) u nas wyniki ok poza serduchem moim. lekarka ma podejrzenie tachykardii ale to z tarczyca powiazane i mam sie oszczedzac maksymalnie..a ile sie da przy dwu i pol latku to wiedza te co maja dzieci ;-) happy mum polecam! Wiekszosc mojej garderoby ciazowej jest od nich ;-) zdrowka kochane i ja was czytam ale z pisaniem gorzej ;-) calusy!!

Mary jasne, że w src :) pierwsze rodziłam w Raciborzu, drugie też :) Jestem mega zadowolona z położnych i opieki :)
Anii mi zawsze przynoszą coś dla Małej albo są to ubranka albo biszkopciki, obiadki, soczki itp. I powiem szczerze,że produkty spożywcze o wiele bardziej się przydają (taka moja opinia) bo odciąża to chociaż mnimalnie budżet :)

ani84 na słoiczkach jest napisane od którego miesiąca można podawać ;-)
ja idąc do psiapsióły i jej synka zawsze brałam jakiś słoiczek z daniem i deserek, zawsze chusteczki się przydadzą czy jakiś kosmetyk :tak: nie jest duży wydatek a na pewno się przyda ;-)

angelstw my raczej dzieci w rodzinie nie mamy a dalszych znajomych sie tak rzadko odwiedza że zwykle jakiś większy prezent kupujemy.
Ale tu akurat będę częściej bo ja na zwolnieniu a ona jeszcze z mała w domu to nie wiedziałam co, a nie jestem za kupowaniem zabawki za każdym razem bo takie maluchy raczej sie nimi nie bawią a i mała ma ich już sporo. Te słoiczki i takie rzeczy codziennego użytku to super pomysł bo myslalam o pieluchach ale na nich sie nie znam :)

reklama
Jestem :tak: ja tu miło zaskoczona, że ktoś o mnie pamięta.. a okazuje się, że burza forumowa była.. :shocked2:

Ostatnia edycja:
Do góry