reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutówka u lekarza

Własnie wróciłam od gina. Jest wszystkook, pobrała mi cytologię. Nie mam jeszcze drugiego okresu (pierwszy miałam 8 marca), ale ginka powiedziała mi, że mogę wcale tak szybko nie dostac, jeśli karmię. Więc do końca nigdy nie będę pewna :baffled:

reklama
A JA SIE BOJE ZAKłADANIA TEJ WłADKI JAK CHOLERA
Normalnie zakłada sie w czasie okresu (z poslizgiem-łatwiej i mniej boli) ale ja go nie mam .Gin powiedział ze jak nie dostane(mam jeszcze tydzien) to załozy bez:sick:
joasiek ja tez słyszałam ze ich skutecznosc nie najlepsza no i trzeba je brac bardzo ale to bardzo o czasie:-p bo inaczej spotkamy sie na watku GRUDZIEN 2007:-p

Byłam dziś u mojej gin...No i wiecie co sie dowiedziałam? NIC!!! Taka jestem zakręcona,że zapomniałam o wiele rzeczy zapytać..:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y: Jedynie to tylko o antykoncepcje..ale zdziwiła mnie, bo dopiero jak dostanę pierwsza miesiączkę to mam sie zgłosić (oczywiscie po zakończeniu)i wtedy cytologia i dopiero przed kolejną miesiączką przepisze antykoncepcje...ciekawe kiedy to będzie???:confused::confused: Nie wiem dlaczego wy już macie tablety a ja nie dostałam...:eek::eek: a ja nie chce wpadki i chyba nici z....:cool2::cool2::cool2:

Mysia, dlatego masz przyjsc po miesiączce, bo nie karmisz piersią. Z tabletkami Cerazette nie trzeba czekac do miesiączki, a z innymi tak. Pewnie niedługo dostaniesz miesiączkę.

Wczoraj dostałam miesiączkę :baffled: Teraz to już na pewno nie zaufam tym tabletkom skoro lekarz mnie uprzedzał że od miesiączki ich skuteczność spada... cholera :dry:
Agusia9915: kiedy Ty zakładasz wkładkę? Dziewczyny jak już założycie to napiszcie co i jak, to może ja też się zdecyduję :confused:

No i dostałam wczoraj okres!!! Wreszcie nareszcie!!! Bo nie chce po raz drugi w najbliższym czasie zostać mamą:no::no: wiec po okresie do gin i recepta na anty...:-D:laugh2:

reklama
dziewczyny wy juz macie okres??? ja jestem 8 tygodni po porodzie i nie mam moze dlatego ze karmie piersia??

Do góry