reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutówka u lekarza

aha mam recepte na cerazette. jestem ciekawa ile w Polsce kosztuja bo tu za 3 opakowanoia 50euro, troche duzo po10 miesiacach niebrania pigulek mi sie wydaje....;-)

reklama
Dostałam dzisiaj receptę na Cerazette, ale lekarz mnie uprzedził, że jeśli w czasie zażywania dostanę miesiączkę, to mam przestać zażywać bo wtedy przestanie działać i trzeba się dodatkowo zabezpieczać :baffled: A w ulotce wyczytałam, że wystąpienie miesiączki jest normalne i że tabletki pomimo miesiączki dalej działają. Jak to jest? Wiecie coś o tym? Czy Wam lekarz powiedział coś podobnego :confused:

ja brala cerzazette po patryku i miesiaczka sie pojawila dopiero jak przestalam karmic a jak sie pojawila to odrazu zmienilam na inne:tak:
ale nie dostalam takich wskazowek od lekarza jak ty Joasiek wiec nie mam pojecia:no:

JOASIEK mi lekarka powiedziala ze zwykle nie ma miesiaczek jAK sie bierze Cerazette ale wyczytalam na roznych forach ze czesto zdazaja sie krwawienia/plamienia nieregularne i to tez jest normalne. podobno trzebA je tez brac zawsze dokladnie o tej samej porze...
jedni chwala, inni nie...i badz tu madry! ja tez je bede brala; bedziemy sie doswiadczeniami dzielic...

reklama
Mi gin. też Cerazette wypisał, ale doszłam do wniosku, że się jeszcze wstrzymam. Po pierwsze przeraziły mnie wypowiedzi dziewczyn na temat odczuć i skutków ubocznych (tycie), a po drugie nasze życie erotyczne jest znikome, więc wystarczą prezerwatywy.

Do góry